Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää
Jos epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19), ota ensisijaisesti yhteys oman alueesi julkiseen terveydenhuoltoon, josta saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen. Mikäli kärsit flunssasta, pyri siirtämään hoitoa myöhemmäksi. Noudatamme korotettua hygieniatasoa.
Lue lisää
Hammasproteesit

Hammasproteesit

Purennan korjaus ja purennan kuntoutus irroitettavalla sekä kiinteällä hammasproteeseilla

Proteettisella hoidolla tarkoitetaan, että yksi tai useampi hammas tai osa hampaasta korvataan suun ulkopuolella valmistetulla ratkaisulla. Proteettiset hoitoratkaisut jaetaan kiinteisiin ja irroitettavaan protetiikkaan.

Kiinteitä proteettisia toimenpiteitä ovat yleensä yksittäisten hampaiden vahvistamiseksi tai korjaamiseksi valmistetut kruunut ja laminaatit, jotka kiinnitetään omiin hampaisiin.

Kruunulla korvataan koko oman hampaan kruunuosa ja laminaatilla voidaan korjata tarvittaessa vain vaurioitunut pintaosa. Puuttuvan hampaan tilalle voidaan tehdä kiinteä proteettinen silta. Hammasimplantilla voidaan korvata puuttuva hammas kokonaan.

Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat erilaiset osa- ja kokoproteesit, joilla korvataan useita puutuvia hampaita tai kokonaan hampaaton ylä- tai alaleuka.

Hammasproteesit valmistetaan aina yhteistyössä hammasteknikon kanssa. Käytössämme on myös Cerec-laite, jolla voidaan jyrsiä tietokoneella suunniteltuja, kestäviä kruunuja ja laminaatteja  vastaanotollamme.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.