logoSkari
Terve ja kaunis hymy ovat suuri osa
hyvinvointia ja itsetuntoa.
VARAA ILMAINEN IMPLANTTIKONSULTAATIO
Lue lisää
Hammasimplanteista
Mikä on
HammasOskari
Vertaa muihin
vaihtoehtoihin
Nykyaikaisinta hammashoitoa
HammasOskarissa on osaava henkilökunta ja alan nykyaikaisin teknologia.
3D-röntgen (KKTT-kuvantaminen) ja Cerec-menetelmät mahdollistavat myös ohjaimien valmistamisen kirurgille.
Näin haastavissa ja tavanomaisissa tilanteissa hammasimplantti saadaan luotettavammin ihanneasentoon kuin perinteisesti.
VARAA ILMAINEN IMPLANTTIKONSULTAATIO
Hampaan korvaamatta jättäminen saattaa tulla kalliiksi
Hampaan poiston jälkeen luun määrä vähenee. Tätä tapahtuu jatkuvasti. Myös purenta muuttuu hampaan poiston seurauksena. Mitä pidempi aika hampaan poistosta on kulunut, sitä kalliimmaksi ja vaikeammaksi hampaan korvaaminen tulee. Mikään ei ole kuitenkaan mahdotonta. Varaa alta aika ilmaiseen implanttikonsultaatioon, ja voimme yhdessä laatia suunnitelman ja kustannusarvion.
implantInfo
VARAA ILMAINEN IMPLANTTIKONSULTAATIO
Käytämme vain luotettavimpia laatutuotteita:
ASTRA TECH DENTAL IPS E.MAX DETNTSPLY SIRONA
ATLANTIS LANSIHAMMAS OY
tth
More about implants
Mikä on Digi-Implantti
Mikä on
Digi-Implantti
Digi-Implatti tarkoittaa digitaalista implanttiohjaimen suunnittelua. Tällöin hammasimplantti saadaan oikeaan asentoon.
Mikä on HammasOskari
Mikä on
HammasOskari
HammasOskari on yksityinen ja itsenäinen hammaslääkäriasema Vantaan Myyrmäessä
Hoitopolkusi hammasimplantille
Hoitopolkusi
hammasimplantille
Lue mitä vaiheita hammasimplanttien asentamiseen liittyy.
Takaisin
Varaa ilmainen konsultaatio
Hammasimplantit
Hammasimplanteista on muodostunut nopeasti yleinen käytäntö puuttuvan hampaan korvaamiselle. Hammasimplantit sopivat mainiosti ihmisille, jotka kokevat hampaan puuttumisen ongelmaksi.

Toisin kuin irroitettavat proteesit ja sillat, kiinnitetään hammasimplantit leukaluuhun. Tämän vuoksi hammasimplantti näyttää ja tuntuu samalta kuin oma hammas.
Hammasimplanttien kestävyys
Yksi suurin etu hammasimplanteissa on niiden erinomainen kestävyys. Jokainen hammasimplantti on valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä ja kestävästä materiaalista. Tämä tarkoittaa, että voit saada luonnollisen näköisen hampaan ilman että se myöhemmin reikiintyisi tai siihen tarvittaisiin juurihoitoa. Hyvällä kotihoidolla voi hammasimplanteista saada elämän pituisen ratkaisun puuttuvan hampaan tilalle.

Hammasimplantit ovat nykyaikaisempaa hoitoa kuin proteesit tai hammassillat. Hammasimplantin asennuksen jälkeen luu kasvaa hammasimplantin ympärille. Tämä muodostaa vahvan ja kestävän ankkuroinnin luun ja implantin välille. Tämä varmistaa ettei implanttissa ilmene epämielyttävää keinuntaa tai liikettä, mitä tapahtuu yleisesti irtoproteesien kanssa.

Ihmiset arvostavat hammasimplanteissa sitä, että ne näyttävät ja tuntuvat luonnolliselta. Hammasimplanttien avulla voit syödä lempiruokaasi tai nauraa ystäviesi kanssa ilman huolia.
Hammasimplantin osat
  • Implanttifikstuura = keinojuuri
    1
  • Implanttijatke
    2
  • Implanttikruunu
    3
Miten hammasimplantin osat liitetään?
Implanttifikstuura, implanttijatke sekä implanttikruunu muodostavat valmiin hammasimplantin
Valmis lopputulos
Mitä teen seuraavaksi?
Varaa alta ilmainen implanttikonsultaatio
Varaa itsellesi aika alhaalta, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä lisää.
Nettiajanvaraus
Takaisin
Varaa ilmainen konsultaatio
Hoitopolkusi hammasimplantille
Tarvitset sitten laajempaa hoitoa koko hampaistolle tai yhden puuttuvan hampaan
korvaamisen, noudattaa hoitosi samanlaista hoitopolkua.
mikaico
Ilmainen konsultaatio Arvioimme mahdollisuudet hammasimplantin asentamiselle. Käyntiin sisältyy mahdolliset lisätutkimukset. Aina implantti ei ole paras ratkaisu tai ainoa hoidon tarve.
mikaico
Hoitosuunnitelman ja alustavan kustannusarvion laatiminen. Tämä käynti koostuu tutkimuksista ja tiedonkeruusta.
mikaico
Ensimmäinen hammasimplantoinnin hoitokäynti Tällä käynnillä hampaisto on sellaisessa kunnossa, että implanttihoito voidaan aloittaa.
mikaico
Luutumiskontrolli Kolmen kuukauden jälkeen tarkistetaan, että hammasimplantti on luutunut hyvin leukaluuhun. Hammasimplantti ja sitä ympäröivät rakenteet jäljennetään, jotta saadaan tarkka kuva implanttikruunu suunnittelemisesta ja valmistamisesta.
mikaico
Implanttikruunu kiinnitetään paikoilleen. Purenta varmistetaan. Nyt voit käyttää uutta hammastasi kuten omaasi.
mikaico
Mahdollinen konrtollikäynti
Mitä teen seuraavaksi?
Varaa alta ilmainen implanttikonsultaatio
Implanttihoito on monesti pienempi tapahtuma kuin hampaan poisto. Varaa ilmainen implanttikonsultaatio ja vastaan mielelläni kysymyksiisi
Nettiajanvaraus
Takaisin
Varaa ilmainen konsultaatio
Vertaa muihin vaihtoehtoihin
Hammasimplantit ovat erinomaista hoitoa, 98-99% hoidoista onnistuu. Hammasimplantin lisäksi puuttuvien hampaiden korvaamiseksi on myös muita vaihtoehtoja.

Alla olemme esittäneet vaihtojen edut potilaalle
Hammasimplantti
Osaproteesi / kokoproteesi
Kruunu/silta
Hoito valmis 3kk Kyllä. Mikäli aiemmasta hampaanpoistosta on yli 3kk ja kudostilanne riittävä. Kyllä. Kyllä.
Luonnollinen hymy mahdollista Kyllä. Hammasimplantti tuntuu ja toimii kuten oma luonnollinen hammas. Ei. Metalliset pinteet ovat usein pakollisia pitämään proteesia paikoillaan. Ajan kuluessa luu ja pehmytkudokset vähenevät korvattavan hampaan kohdalta. Tällöin ruokaa saatta alkaa kerääntyä sillan alle, sekä ulkonäkö saattaa muuttua huonommaksi.
Pitkäaikainen ratkaisu Kyllä. Hammasimplantti saattaa kestää koko elämän hyvällä kotihoidolla. Ei. Proteesia tulee pohjata ja korjata säännöllisin väliajoin. Kyllä/Ei. Hammassillan tai kruunun saattaa joutua uusimaan jo alle 10 vuoden kuluessa.
Estää luun määrän vähenemistä Kyllä. Hammasimplantti ylläpitää luun määrää implantin ympärillä Ei. Proteesit edesauttavat luun määrän vähenemistä ikeneen kohdistuvien voimien vuoksi. Ei. Luuta menetetään alueella, josta hampaat puuttuvat.
Parantaa purentatoimintoa Kyllä. Implantit parantavat purentatoimintoa. Kyllä. Purenta jakautuu tasaisesti. Toisinaan proteesi saattaa keikkua purennan aikana. Kyllä.
Vaurioittaa viereisiä hampaita Ei yleensä. Implantin asentamisen aikana ei viereisiä hampaita tarvitse yleensä säätää. Kyllä. Viereisiä hampaita täytyy usein muokata, jotta proteesille saadaan riittävä tuki. Kyllä. Viereisiä hampaita täytyy usein muokata, jotta proteesille saadaan riittävä tuki.
Mitä teen seuraavaksi?
Varaa alta ilmainen implanttikonsultaatio
Varaa itsellesi aika alhaalta, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä lisää.
<
Nettiajanvaraus
Takaisin
Varaa ilmainen konsultaatio
Mikä on Digi-Implantti?
zub
Digi-implantti valmistetaan tietokoneavusteisesti. Tämä mahdollistaa edistyksellisimpien teknologioiden yhdistämisen: 3D-röntgen, digitaalinen jäljennös ja digitaalinen suunnittelu sekä leikkausohjaimella asennettu hammasimplantti. Teknologiat luovat ihanteelliset edellytykset hammasimplantille niin asennon, toiminnanllisten kuin myös esteettisten kriteerien suhteen.
zub
Leikkausohjaimen hyödyt. Miksi Cerec Guide 2 on paras ratkaisu?
Nopea
Voimme valmistaa leikkausohjaimen (Cerec Guide 2) vastaanotolla jopa yhdessä tunnissa. Tämä vähentää odotusaikaa, sillä työtä ei tarvitse tilata hammaslaboratoriosta.
Luotettava
Hammasimplantti asetetaan ihanneasentoon, ja vain ihanneasentoon. Asiaa on mietitty myös implanttikruunun ja purennan kannalta. Aiemmin hammaslääketieteessä hammasimplantit on laitettu vapaalla kädellä, mikä on aiheuttanut myöhemmin suuria ongelmia päällysrakennetta (implanttikruunua) suunniteltaessa. Huonot rakenteet hajoavat ja puhdistus on vaikeaa. Potilaat eivät ansaitse huonoja ratkaisuja kun teknologia mahdollistaa hyvin laaditun ja tehdyn työn.
Tulevaisuuden teknologia
Hampaisto voidaan jäljentää mielyttävästi ja tarkemmin.
Mikä on Digi-Implantti?
1
Hampaisto jäljennetään optisesti
Hammaskaari jäljentää alueen optisesti Cerec-menetelmällä ennen implantointia. 3D-mallit mahdollistavat tulevan hammasrakenteen suunnittelun ennen toimenpidettä.
2
3D röntgen (KKTT)
Alueelta otetaan 3D-röntgen (KKTT). Jolloin näemme mihin asentoon hammasimplantti tullaan leukaluussa asentamaan.
3
Suunnitelu
3D-röntgen (KKTT-kuvan) tiedot yhdistetään ensimmäisen vaiheen Cerec-menetelmällä laadittuihin 3D-malleihin. Näiden perusteella implanttikruunu suunnitellaan oikealla tavalla purentaan ja purentarasitukseen. Tämän jälkeen implantin asento suunnitellaan leukaluuhun tietokoneavusteisesti. Tietojen perusteella jyrsitään leikkausohjuri, jotta suukirurgi saa leikkauksessa hammasimplantin suunniteltuun ihanneasentoon.
4
Hammasimplantin asentaminen
Hammasimplantti asennetaan implanttileikkauksessa ohjaimen avulla. Hammasimplantti saadaan ennakoidusti sellaiseen asentoon mihin se on suunniteltu.
5
Implanttikruunu
Tulevaa implanttikruunua varten tarvittava jäljennös otetaan suukameralla digitaalisena jäljennöksenä.
pathmin
Digi-Implanttiin liittyvät yleisimmät kysymykset
Hampaan poistostani on jo aikaa? Onko leikkausohjaimesta hyötyä minulle?
Hampaan poistosta seuraa aina luun määrän vähenemistä. Hammasimplantin asentamista varten tarvitaan aina tarpeeksi luuta. On kuitenkin tilanteita joissa luun määrää ei tarvitse lisätä erillisellä leikkauksella kun hammasimplantti voidaan suunnitella digitaalisesti käyttäen leikkausohjainta, ja saada hammsaimplantti optimaaliseen asentoon. Tämä voi tarkoittaa myös välttymistä luusirreleikkaukselta sekä kuluilta.
Mitkä ovat Digi-Implantin hyödyt tavanomaiseen hammasiplanttiin verrattuna?
Digi-implantin avulla hammas suunnitellaan purentaan ennen hammasimplantin asennusta. Tämän vuoksi hammasimplantti on optimaalisessa asennossa päälle tulevaa rakennetta ajatellen. Tämä on merkittävin ero perinteiseen tilanteeseen, jossa hammasimplantti laitetaan näppituntumalla sinne, missä luuta ajatellaan olevan. Perinteisesti tehdyt implantit ovat monesti hyviä, mutta täydellistä asentoa on vaikea saada aikaiseksi. Kun hammasimplantti on asetettu, ei tilannetta enää voi muuttaa. On tärkeä tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla.
Takaisin
Varaa ilmainen konsultaatio
Mikä on HammasOskari
Keitä olemme?
Hammaslääkäriasema Oskari on perinteikäs täyden palvelun hammaslääkäriasema Vantaan Myyrmäessä, josta saat kaikki suun ja hampaiden hyvinvointiin liittyvät palvelut.


Olemme t√§ysin itsen√§inen toimija. Meille on t√§rke√§√§, ett√§ pystymme tarjoamaan asiakkaillemme r√§√§t√§l√∂ityj√§ palveluita ja toimimaan tarpeen vaatimalla tavalla muuttuvissa olosuhteissa ‚Äď ennen kaikkea haluamme olla l√§hell√§ asiakkaita.
Mukavilla ja asiantuntevilla hammaslääkäreillämme on erittäin laaja kokemus kestävien keraamisten täytteiden valmistamisesta nopeasti ja hellästi Cerec-menetelmällä.


Vastaanotollamme on nykyaikaisin teknologia, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen kaikille asiakkaillemme.
Tehtävämme
On tarjota potilaille laadukasta ja nykyaikaista hoitoa sekä auttaa ymmärtämään suun terveyden tilanne.
Lupauksemme
On että sinä olet meihin tyytyväinen, ja koet saavasi parasta hoitoa aina kohtaamisesta suoritettuun toimenpiteeseen. Meidän sydämenasia on välittävä ilmapiiri.
Oskarin idea
Vaikka HammasOskarin juuret menevätkin 1970-luvulle, olemme kuitenkin kehityksen kärjessä. HammasOskari on työntekijöillensä alusta tehdä parasta mahdollista hoitoa. Moderni laitekanta, asiantuntevuus, työkulttuuri ja nykyaikaiset materiaalit sekä menetelmät ovat meille työn lähtökohta. Tämä on osakashammaslääkäri Leo Nylanderin ja Ville-Pekka Paalasmaan visio.
Kulttuurimme
Pyrimme työnantajana olemaan paras mahdollinen työilmapiiri taitaville ja osaaville kliinikoille. Kulttuurimme on meille kaikki kaikessa. Jokainen uusi rekrytointi on tarkkaan harkittu ja työyhteisöömme sopiva.
HAMMASOSKARIN OSAKKAAT
Leo Nylander
Leo Nylander
Hammaslääkäri, Osakas
Yleishammaslääketiede, keraamiset täytteet, Cerec-täytteet, purennan kuntoutus, esteettinen hammashoito, implantit ja kirurgia
Ville-Pekka
Ville-Pekka Paalsmaa
Hammaslääkäri, Osakas
Yleishammaslääketiede, keraamiset täytteet, Cerec-täytteet, purennan kuntoutus, esteettinen hammashoito ja proteesit
Close
Loading...
Kiitos!
Varaa aika numerosta
(09) 566 6733