Proteettinen hoito

Purennan korjaus ja purennan kuntoutus irroitettavalla sekä kiinteällä hammasproteeseilla

Proteettisella hoidolla tarkoitetaan, että yksi tai useampi hammas tai osa hampaasta korvataan suun ulkopuolella valmistetulla ratkaisulla. Proteettiset hoitoratkaisut jaetaan kiinteisiin ja irroitettavaan protetiikkaan.

Kiinteitä proteettisia toimenpiteitä ovat yleensä yksittäisten hampaiden vahvistamiseksi tai korjaamiseksi valmistetut kruunut ja laminaatit, jotka kiinnitetään omiin hampaisiin.

Kruunulla korvataan koko oman hampaan kruunuosa ja laminaatilla voidaan korjata tarvittaessa vain vaurioitunut pintaosa. Puuttuvan hampaan tilalle voidaan tehdä kiinteä proteettinen silta. Hammasimplantilla voidaan korvata puuttuva hammas kokonaan.

Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat erilaiset osa- ja kokoproteesit, joilla korvataan useita puutuvia hampaita tai kokonaan hampaaton ylä- tai alaleuka.

Hammasproteesit valmistetaan aina yhteistyössä hammasteknikon kanssa. Käytössämme on myös Cerec-laite, jolla voidaan jyrsiä tietokoneella suunniteltuja, kestäviä kruunuja ja laminaatteja  vastaanotollamme.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2019 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua