Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Turvallinen hampaiden valkaisu kotona

Kaunis ja kirkas hymy on jokaiselle varmastikin miellyttävä piirre, toisille enemmän kuin toisille. Hampaiden vaalentaminen ja hymyn korostaminen on kuitenkin nykyään mahdollista tehdä keinotekosesti esteettisellä hoidolla, jos potilas itse sitä toivoo. Hampaiden valkaisu on hyvä tapa kirkastaa hymyä ja tuoda itsevarmuutta ulkonäöstään huolehtivalle potilaalle. Nykyään turvallinen hampaiden valkaisu kotona onnistuu myös.

Hampaiden valkaisu – mitä se on?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jossa potilaan hampaiden sävyä vaalennetaan keinotekoisesti. Ennen hampaiden valkaisua on hyvä selvittää, mikä on itselle kaikkein luonnollisin ja sopivin sävy hampaisiin. Hammaslääkäriasemilla tehtävät hampaiden valkaisut sisältävät konsultaation, jossa yhdessä luodaan suunnitelma, millaiseksi hampaat valkaistaan.

Hampaiden valkaisua on mahdollista tehdä usealla eri tavalla, ja on hyvä selvittää hammaslääkärin kanssa, mikä keino on itselle kaikkein sopivin. Alla on muutama esimerkki:

-UV-valkaisu
-Geelivalkaisu
-Kotivalkaisusetit

Turvallinen hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden valkaisun turvallisuus mietityttää monia, jotka ovat aikeissa valkaista hampaansa. Kaikkein parasta on keskustella oman hammaslääkärin kanssa turvallisuudesta, jos se mietityttää. Turvallisinta  on tehdä valkaisu hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen suorittamana, jolloin toimenpide on varmasti kaikkein turvallisin.

Turvallinen hampaiden valkaisu onnistuu tosin myös kotona. Hampaat on mahdollista valkaista  kotivalkaisusetillä, jonka saa ostettua apteekista. On tosin tärkeää huomioida, että hampaiden tulee olla täysin moitteettomassa kunnossa, jotta valkaisu on varmasti turvallinen.

Valkaisu menee pieleen ja vahingoittaa hampaita, jos hampaat eivät ole valkaisuun sopivassa kunnossa. Hampaat kannattaa aina valkaista hammaslääkärin vastaanotolla, jossa valkaisu tehdään ammattilaisen toimesta.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on monelle tärkeä tapa korostaa hymyä ja kirkastaa ilmettä. Hampaiden valkaisu on mahdollista suorittaa myös itse hammaslääkärin tai suuhygienistin sijasta, mutta silloin tulee kiinnittää erityistä huomiota hampaiden kuntoon, jotta valkaisu on varmasti turvallinen ja onnistunut lopputulos.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.