Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Hampaiden valkaisu on yksi tapa korostaa omaa hymyä ja panostaa oman ulkonäön kohentamiseen. Kaunis hymy on monellekin ulkonäöstään hyvää huolta pitävälle tärkeä tapa korostaa omaa kauneusihannettaan ja siihen usein auttaa valkaisu. Mutta onko hampaiden valkaisu turvallista?

Toisilla on luonnostaan vaaleampi hammasluu, kuin taas joillain se on enemmän kellertävä. Se ei siis aina tarkoita, että hampaat olisivat likaiset. Hampaisiin kertyy elämisen myötä usein värjäymiä ja tummentumia, jotka voivat joistakin tuntua suurelta epävarmuudelta, jolloin tarjolla on hampaiden valkaisumenetelmiä.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisu on sitä, kun keinotekoisesti pyritään vaalentamaan hampaiden sävyä. Ensiksi mitataan hampaan oma sävy, jonka jälkeen on helpompi suunnitella, mihin sävyyn on kaikkein paras valkaista, jotta hymy säilyy luonnollisen näköisenä.

Hampaiden valkaisuun on olemassa erilaisia keinoja, joista valkaisun haluava voi valita itselleen sopivan. Alla muutama esimerkki:

  • UV-valkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Hampaita voidaan valkaista myös kotona siihen tarkoitetuilla valkaisuseteillä. Kaikkein turvallisinta ja luotettavinta kuitenkin on suorittaa toimenpide hammaslääkäriasemalla ammattilaisen toteuttamana.

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Kaikkein turvallisinta on tehdä hampaiden valkaisu hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen suorittamana. Tällöin suuhygienisti poistaa ensin hammaskiven ja tarkastaa, että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa ennen valkaisun aloittamista. Tällöin voit olla varma, että toimenpide on niin turvallinen kuin mahdollista.

Kotona tehtävät kotivalkaisusetit mahdollistavat valkaisun olevan mahdollista tehdä kotona, mutta on kuitenkin syytä lukea pakkauksen käyttöohjeet erittäin huolellisesti läpi. Kotivalkaisu tehdään kemiallisesti, jolloin on aina oltava tarkkana, kun kyseessä on kemiallinen aine, joka voi aiheuttaa ärsytystä joutuessaan muualle, kuin osoitettuun paikkaan.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on kaikkein turvallisinta tehdä hammaslääkäriasemalla, jossa alan ammattilaiset pitävät huolen kaikista mahdollisista turvaseikoista. Hampaiden valkaisusta kannattaa keskustella hammaslääkärisi kanssa, jos sen turvallisuus epäilyttää.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.