Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Nykyaikaisen, kehittyneen hammaslääketieteen ansiosta on mahdollista erilaiset hampaisiin kohdistuvat esteettiset hoidot. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista tavoista oman ulkonäön kohentamiseen. Hampaiden valkaisuun on olemassa muutamia erilaisia kriteereitä, jolloin valkaisu voidaan tehdä sekä useita eri tapoja suorittaa valkaisu. Tässä artikkelissa katsomme, että miten hampaiden valkaisu tehdään.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisuun on olemassa useita eri tapoja, joista on hyvä ottaa selvää yhdessä ammattilaisen kanssa, mikä sopii juuri sinulle ja sinun hampaillesi. Maksuttomat konsultaatiokäynnit ovat tärkeitä valkaisun kannalta, jotta voidaan yhdessä selvittää sopiva valkaisumenetelmä ja valkaisun aste.

Hammaslääkärissä tehtävä valkaisu on huomattavasti nopeampi, kuin kotona asteittain tehtävä valkaisu. Hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemä valkaisu kestää 1,5 tuntia, mutta se on kerralla valmis. Kotona tehtävät valkaisut ovat usein asteittain tehtäviä ja niissä kestää hieman kauemmin, kuin ammattilaisen tekemissä valkaisuissa.

Milloin hampaiden valkaisun voi tehdä?

Hampaiden valkaisua ei suositella jos:

  • Olet raskaana
  • Olet alaikäinen
  • Hampaidesi kiille on pahoin vaurioitunut

Silloin, jos hampaissa on paljon ylimääräistä materiaalia, kuten paikkoja, kruunuja tai laminaatteja, on hampaiden valkaisussa iso riski, ettei se onnistu. Paikka-aine sekä muut hampaiden korjauksessa käytetyt materiaalit eivät vaalene valkaisun yhteydessä, jolloin ne jäävät saman värisiksi, kuin lähtötilanteessa. On kuitenkin mahdollista vaihtaa kyseiset materiaalit uusiin valkaisun jälkeen.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisun tekeminen on yhä suositumpaa ja helpompaa kehittyneen hammaslääketieteen vuoksi. Hampaiden valkaisuun on olemassa useita erilaisia tapoja, joista on mahdollista valita juuri oikeanlainen menetelmä jokaiselle potilaalle. On kuitenkin otettava huomioon hampaiden kunto ennen valkaisun aloittamista, joka kyllä selvitetään ennen valkaisua olevalla konsultaatiokäynnillä, joka on usein maksuton.

Voit ottaa yhteyttä hammaslääkäriin jo tänään ja sopia konsultaatiokäynnistä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.