Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Imetys ja hampaiden valkaisu

Kehittynyt lääketiede mahdollistaa nykypäivänä useiden eri esteettisten hoitojen mahdollisuuden sekä niiden turvallisuuden. Yksi suosituimmista hoidoista on hampaiden valkaisu, jossa pyritään saavuttamaan kauniin kirkas hymy. Imetys ja hampaiden valkaisu saattaa kuitenkin mietityttää monia.

Imetys ja hampaiden valkaisu

Vaikka hampaiden valkaisu onkin turvallinen menetelmä ja hyvä saada uutta ilmettä ulkonäköön, on kuitenkin tilanteita, jolloin hampaiden valkaisu ei ole suositeltavaa. Imetys ja hampaiden valkaisu samaan aikaan eivät ole yleisesti ottaen ongelma. Hammaslääkärit suosittelevat kuitenkin hampaiden valkaisua vasta, kun imetys on lopetettu. Raskauden aikana hampaiden valkaisua tulee kuitenkin välttää.

Myös silloin, jos hampaiden kiille on pahoin vaurioitunut, ei suositella hampaiden valkaisua. Jos hampaissa on paljon paikkoja ja muita eri materiaalista tehtyjä korjauksia, ei valkaisu välttämättä onnistu. Tämä johtuu siitä, että valkaisussa käytettävä aine ei vaalenna paikkoja ja muita hampaiden korjauksessa käytettäviä materiaaleja, vaan ne jäisivät saman väriseksi, kuin lähtötilanteessakin.

Hampaiden valkaisun jälkeen

Valkaisun jälkeen tulee välttää muutamia eri ruoka-aineita sekä juomia, jotta hampaiden valkaisun lopputulos olisi hyvä mahdollisimman pitkään. Valkaisulla on tapana avata hampaiden huokosia joksikin aikaa, jolloin alttius uudelleen värjäytymiselle on suuri.

  • Tupakka
  • Nuuska
  • Punaviini
  • Virvoitusjuomat
  • Marjat
  • Kahvi
  • Tee
  • Mehut

Ylläolevat elintarvikkeet tulisi jättää pois ruokavaliosta pariksi vuorokaudeksi valkaisun jälkeen, jotta lopputulos on hyvä.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jossa hampaiden kiille saadaan valkaistua kirkkaammaksi. On kuitenkin tärkeää tietää, milloin on sopivaa tehdä valkaisu. Jos olet raskaana tai imetät, on kaikkein parasta odottaa imetyksen loppumiseen asti, ennen kuin valkaisee hampaat. Ota yhteyttä hammaslääkäriisi, jos sinulla on kysyttävää hampaiden valkaisusta tai siihen liittyvistä seikoista.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.