Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisutuotteet

Nykyään on huomattavasti helpompaa suorittaa erilaisia ulkonäköä kohentavia toimenpiteitä, joita kutsutaan esteettisiksi hoidoiksi. Esteettinen hoito on toimenpide, jolla on tarkoitus kohentaa potilaan omaa ulkonäköä potilaan omasta toiveesta. Esimerkiksi hampaiden valkaisutuotteet auttavat valkaisemaan hampaita ja antamaan sinulle kirkkaamman hymyn.

Esteettisistä hoidoista yksi yleisimpiä on hampaiden valkaisu, sillä se sopii monelle ja sillä saa paljon muutosta aikaan. Kirkkaampi hymy tuo paljon pirteämpää ilmettä kenelle tahansa, jonka vuoksi se onkin suosittu.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jossa hampaiden sävyä voidaan keinotekoisesti vaalentaa. Tavoitteena on saada luonnollinen, mutta valkoinen hymy, joka luo potilaalle kirkkaamman hymyn ja uuden ilmeen. Hampaiden valkaisu on kaikkein paras tehdä hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemänä, mutta se on nykyään myös mahdollista tehdä kotona erilaisilla kotiseteillä.

Hampaiden valkaisutuotteet

Hampaiden valkaisua voi tehdä useilla eri tavoilla, joihin on hyvä tutustua ennen toimenpiteen tekemistä. On tärkeää tietää, millainen sävy on itselle paras ja näin valita siihen sopiva tuote, jotta lopputulos on kaikkein sopivin. Hampaiden tulee aina olla moitteettomassa kunnossa ennen, kuin valkaisua lähdetään tekemään hammaslääkärissä tai kotivalkaisusetillä.

Erilaisia valkaisutuotteita:

  • Valkaiseva hammastahna
  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaiseva purukumi
  • Valkaisumuotit

Jos epäröit sitä, mikä tuote olisi sinulle sopivin, keskustele hammaslääkärisi kanssa valkaisusta. Kaikkein parasta on tehdä hampaiden valkaisu hammaslääkäriasemalla ammattilaisen osaavissa käsissä, mutta hampaiden ollessa hyvässä kunnossa ja oikean tuotteen löydyttyä on se myös mahdollista tehdä kotona.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, joka tehdään potilaan omasta pyynnöstä vain ulkonäön kohentamistarkoituksessa. Hampaiden valkaisutuotteita on olemassa monia erilaisia ja niihin on hyvä tutustua huolellisesti ennen sopivan tuotteen valitsemista. Keskustele hammaslääkärisi kanssa valkaisusta, mikäli siinä on sinua mietityttäviä ongelmia. Hampaiden valkaisussa on tärkeää, että hampaat ovat hyvässä kunnossa, tai korjattu.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.