Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu turvallisuus

Omaa hymyä ja ulkonäköä on mahdollista kohentaa ja muokata monilla eri keinoin nykyään, joista yhdeksi suosituimmista on noussut hampaiden valkaisu. Kirkas ja vaalea hymy on monelle omasta ulkonäöstään huolta pitävälle tärkeä ominaisuus ja nykyään myös helppo tehdä. Hampaiden valkaisu turvallisuus voi kuitenkin mietityttää monia.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on eräänlainen menetelmä, jolla voidaan saada potilaan hampaiden sävyä vaalennettua niin, että hymy on kauniin valkoinen, mutta kuitenkin luonnollinen. Hampaiden valkaisu on helppo tapa kohentaa omaa ulkonäköä vaaleammilla hampailla, vaikka joskus pelkkä soodapuhdistus riittää virkistämään hymyä. Erilaisia valkaisutapoja on muutama, jossa tässä pari esimerkkiä:

  • UV-valkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Hampaiden valkaisu turvallisuus – kuinka se tehdään?

Hampaiden valkaisuun on olemassa eri tapoja, joista on hyvä selvittää, mikä sopii omille hampaille kaikkein parhaiten. Hampaiden valkaisussa erittäin tärkeää on, että hampaisto on täysin moitteettomassa kunnossa, sillä muuten valkaisu ei onnistu ja hampaat saattavat vaurioitua siitä.

Valkaisu tehdään usein hyödyntämällä vetyperoksidia, joka tutkitusti vaalentaa hampaiden omaa sävyä. On kuitenkin tärkeää ensin mitata, mikä sävy on parhaimman näköinen, mutta silti luonnollinen sävy.

Hampaiden valkaisu turvallisuus on riippuvainen siitä, kuinka valkaisu tehdään. Jos valkaisu tehdään oikeaoppisesti hammaslääkäriasemalla, on se silloin kaikkein turvallisinta. Kotivalkaisuseteissä on omat riskinsä silloin, jos ei ole tarkastanut ovatko hampaat valkaisuun soveltuvassa kunnossa tai jos käyttöohjeita on laiminlyöty. Jos epäilet hampaiden valkaisun turvallisuutta, kannattaa silloin kääntyä hammaslääkärin puoleen.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoitomuoto, jolla pyritään vaalentamaan hampaiden sävyä. Vaalentaminen on mahdollista useilla eri keinoilla, joista on hyvä selvittää itselle sopiva keino. Hampaiden valkaisu on kaikkein turvallisinta hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemänä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.