Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu turvallisesti

Nykyään on mahdollisuus monenlaisiin erilaisiin esteettisiin hoitoihin, jotka ovat niitä hoitoja, jotka ovat puhtaasti ulkonäön kohentamisen tai potilaan oman toiveen pohjalta suoritettuja, eikä niillä välttämättä ole mitään terveydellistä vaikutusta mihinkään suuntaan. Hampaiden valkaisu turvallisesti on yksi suosituista esteettisistä hoidoista. Hampaiden valkaisulla saa kirkastettua hymyn ja luotua täysin uutta ilmettä kasvoille.

Miten hampaiden valkaisu turvallisesti tapahtuu?

Hampaiden valkaisu turvallisesti on esteettinen hoitokeino, joka perustuu potilaan hampaiden oman sävyn vaalentamiseen ulkonäön kohentamismielessä. Hampaiden valkaisussa tulee olla tarkkana siinä, että hampaisiin vaalennettu sävy on luonnollinen ja potilaalle itselleen sopiva. Hammashoitoalan ammattilaisilla on käytössä koje, jolla he voivat selvittää, mikä sävy on sopiva ja luonnollinen kenellekin.

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä usealla eri keinolla, josta on hyvä selvittää, mikä niistä sopii juuri kenellekin. Joskus pelkkä hampaiden soodapuhdistuskin voi olla riittävä, jos hampaissa on paljon tummentumia nautituista elintarvikkeista aiheutuen. Hampaiden valkaisu turvallisesti pääasiassa tehdään hyödyntämällä vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta, sen eri muodoissa. Alla muutama eri tapa:

  • UV-valkaisu
  • Kotivalkaisusetit
  • Geelivalkaisu

Hampaiden valkaisu turvallista?

Hampaiden valkaisun turvallisuuteen liittyy riskejä. Riskit perustuvat hampaiden omaan kuntoon ennen valkaisua ja siihen, kuinka hyvin suojaa ikeniä, jos on aikeissa valkaista kotisetillä. Hampaiden valkaisussa on erittäin tärkeää, että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa, sillä silloin valkaisu sekä hampaat voivat mennä pilalle.

Hammaslääkäriasemalla ammattilaisten tekemä hampaiden valkaisu on kaikkein turvallisin keino valkaista hampaat, sillä alan ammattilaiset osaavat ottaa huomioon kaikki mahdolliset riskit.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, eli sen voi suorittaa vain omaksi iloksi. Hampaiden valkaisun voi tehdä useilla eri keinoilla, joista tulee selvittää yhdessä hammaslääkärin kanssa, mikä keino on itselle sopiva. Kaikkein riskittömästi ja turvallisesti on valkaista hampaat on hammaslääkärin vastaanotolla, ammattilaisen tekemänä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.