Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu - tehokkain menetelmä

Kehittyneen hammaslääketieteen myötä myös erilaiset esteettiset hoidot ovat nostattaneet suosiotaan. Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan sellaista hoitoa, jonka ensisijainen päämäärä on potilaan ulkonäön korjaus tai korostaminen tämän omasta toiveesta. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista, jonka suorittaa hammashoitoalan ammattilainen. Nykyään on myös mahdollista suorittaa hampaiden valkaisua useilla eri keinoilla. Hampaiden valkaisu tehokkain menetelmä on saatavilla hammaslääkärin vastaanotolla.

Hampaiden valkaisu: Mikä on tehokkain menetelmä?

Hampaiden valkaisu onnistuu muutamilla eri tavoilla. Sen voi tehdä joko hammaslääkärin vastaanotolla tai kotikonstein helppokäyttöisten kotivalkaisusettien avulla. Hampaiden valkaisu tehokkain menetelmä voi olla esimerkiksi yksi seuraavista, riippuen omista mieltymyksistäsi ja tavoitteistasi.

  • Hammaslääkäriasemalla tehty valkaisu
  • Kotivalkaisusetit
  • Luonnollinen valkaisu
  • Apteekista saatavat valkaisutuotteet

Miten hampaiden valkaisu tapahtuu?

Hampaiden valkaisu tapahtuu yleisimmin vetyperoksidilla, jolla on vaalentava vaikutus reagoidessaan hampaan pinnalla. Hammaslääkärin tekemässä valkaisussa käytetään kuitenkin vahvempaa vetyperoksidia kuin taas apteekin kotivalkaisutuotteissa. Luonnolliset valkaisut, eli hedelmillä, marjoilla sekä muilla elintarvikkeilla tapahtuva hampaiden asteittainen valkaisu on usein turvallinen vaihtoehto myös. Kuitenkaan luonnollisia valkaisuaineita ei tule käyttää liian usein, sillä karheat ja liian happamat tuotteet saattavat aiheuttaa kiilteen vaurioitumista. Kaikkein tehokkain tapa on hammaslääkärin tekemä, oikeaoppinen valkaisu

Kenelle valkaisun voi tehdä?

Valkaisu sopii monelle, mutta on kuitenkin otettava huomioon useita eri seikkoja. Raskaana olevat, imettävät sekä alaikäiset eivät kuulu hampaiden valkaisun optimaaliseen kohderyhmään. Lisäksi jos hampaissa on paljon reikiä ja muita vaurioita, ne on hoidettava hyvin kuntoon ennen valkaisua, jotta hampaat eivät vaurioitu lisää eikä lopputulos ole liian epätasainen.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on suosittu tapa kohentaa omaa ilmettä ja se on nykyään turvallista ja helppoa. Hampaiden valkaisun tekee pääasiassa hammaslääkäri, mutta on mahdollista yrittää valkaista hampaita myös kotona. Kysy lisää hammaslääkäriltäsi hampaiden valkaisusta, jos olet aikeissa valkaista hampaasi. Alan ammattilainen osaa neuvoa oikean tavan siihen.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.