Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu syöminen

Hampaille on mahdollista tehdä esteettisiä hoitoja, joiden tarkoitus on kohentaa potilaan ulkonäköä tämän omasta pyynnöstä. Esteettisillä hoidoilla ei välttämättä ole mitään terveyttä edistävää vaikutusta, vaan sen on puhtaasti oman ilon ja ulkonäön vuoksi suoritettu. Hampaiden valkaisu on yksi yleisimmistä esteettisistä hoidoista ja hampaiden valkaisu ja syöminen sen jälkeen mietityttävät monia.

Hampaiden valkaisu – miten se tehdään?

Hampaiden valkaisu on eräänlainen toimenpide, joka luokitellaan esteettiseksi hoidoksi. Hampaiden valkaisu on hyvä keino saada omaan hymyyn kirkkautta ja kohentaa omaa ilmettä, mutta se on kuitenkin tehtävä oikein ja hyvin, jotta toimenpiteestä ei koidu haittaa hampaille.

Tässä esteettisessä hoidossa on hyvin tärkeää, että potilaan hampaat ovat erittäin hyvässä kunnossa tai hoidettu kuntoon ennen valkaisun aloittamista, sillä muuten lopputulos voi epäonnistua ja hampaat vaurioitua valkaisuaineesta. On olemassa useita eri tapoja tehdä hampaiden valkaisu ja olisi syytä tutustua ja löytää itselle sopiva vaihtoehto. Alla muutama esimerkki:

  • UV-valkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Hampaiden valkaisu on kaikkein turvallisinta tehdä hammaslääkärin vastaanotolla, ammattilaisen osaavissa käsissä, mutta se on kuitenkin mahdollista myös tehdä kotona kotivalkaisusetillä. Silloin tulee noudattaa käyttöohjeita erittäin tarkasti.

Hampaiden valkaisu ja syöminen

Hampaiden valkaisun jälkeen on tärkeää noudattaa jälkihoito-ohjeita. Hammaslääkärillä tehdyn valkaisun jälkeen on hyvä keskustella toimenpiteen suorittaneen ammattilaisen kanssa, kuinka valkaisun jälkeen on sopivaa syödä. Kuitenkin yleinen sääntö on se, että valkaisun jälkeen saa juoda vain vettä, eikä mitään muuta juomaa eikä ruokaa ainakaan kahteen tuntiin valkaisusta. Tällöin voidaan varmistaa hyvä ja kaunis lopputulos.

Yhteenveto

Hampaiden esteettisistä hoidoista yleisimpiä on hampaiden valkaisut, jotka voi tehdä usealla eri tavalla. Hampaiden valkaisu on kaikkein parasta tehdä hammaslääkäriasemalla ammattilaisen osaavissa käsissä, mutta on mahdollista myös tehdä valkaisu kotivalkaisusetillä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.