Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu: Syöminen

Monille ulkonäöstään hyvin huolta pitäville todella tärkeä ominaisuus usein on kirkas ja valkoinen hymy. Hampaiden sävyn vaalentaminen keinotekoisesti on nykyään mahdollista ja aika yleistä esteettisten hoitojen ansiosta. Hampaiden valkaisu ja syöminen sen jälkeen tosin mieityttävät usein toimenpiteen jälkeen.

Esteettiset hoidot tarkoittavat sitä, kun potilaalle tehdään hoito, joka on puhtaasti vain ulkonäöllinen tavoite, eikä välttämättä terveydellinen. Hampaiden valkaisu on yksi yleisimmistä esteettisistä hoidoista, sillä se on suosittu tapa saada kirkastettua ilmettä.

Miten hampaat valkaistaan?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan toimenpidettä, jossa pyritään muokkaamaan hampaiden sävyä keinotekoisesti esteettisen lopputuloksen toivossa. Hampaiden valkaisu on mahdollista tehdä usealla eri keinolla, joihin on syytä tutustua kunnolla, ennen kuin aikoo valkaista hampaat. Kaikkein parasta on tehdä hampaiden valkaisu hammaslääkäriasemalla ammattilaisen toimesta, jolloin voi olla varma, että riskit ovat minimoitu. Hampaiden valkaisun muutama eri keino:

  • UV-valkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Hampaiden valkaisu on mahdollista tehdä myös kotona kotivalkaisusetillä, mutta silloin tulee olla erityisen varovainen, sillä hampaat valkaistaan vetyperoksidilla. Aina kemikaalien kanssa ollessa tekemisissä, on erittäin tärkeää lukea käyttöohjeet hyvin huolellisesti. Hampaiden tulee olla moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua, jotta valkaisu onnistuu hyvin, eikä se vaurioita hampaita.

Hampaiden valkaisu ja syöminen sen jälkeen

Jotta valkaisun jälkeen saadaan toivottu tulos, tulee noudattaa syömiseen liittyviä ohjeita. Noudata aina hammaslääkärisi tai toimenpiteen suorittavan ammattilaisen ohjeita liittyen syömiseen valkaisun jälkeen.

Valkaisun jälkeen vettä voi juoda normaalisti, mutta olisi syytä välttää muita juomia sekä syömistä noin kahden tunnin ajan valkaisun jälkeen. Se johtuu siitä, että valkaisun jälkeen hampaiden huokoset ovat auki ja imevät puoleensa väriä herkemmin.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, jolla pyritään saada hampaiden sävyä vaalennettua tavoitellessa kirkasta hymyä. Hampaiden valkaisu kannattaa aina tehdä hammaslääkäriasemalla ammattilaisen toimesta, mutta on olemassa myös kotisettejä. Tutustu hyvin hammaslääkärin antamiin ohjeisiin hampaiden valkaisun jälkeen. Jos olet epävarma, kysy asiasta hammaslääkäriltäsi.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.