Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu sattuu - onko näin?

Jos haaveilee kauniin kirkkaasta ja valkoisesta hymystä, on hampaiden valkaisu sopiva ratkaisu tähän ongelmaan. Hammaslääketieteen kehittymisen myötä on yhä helpompaa keskittyä esteettisiin hoitoihin myös hampaissa. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimpia tapoja kohentaa omaa ulkonäköä ja nykyään se on helppoa myös kotioloissa. Monet luulevat, että hampaiden valkaisu sattuu ja siksi he jättävät valkaisun sikseen.

Miten hampaiden valkaisu tapahtuu?

Hampaiden valkaisua voi tehdä monella eri tavalla, riippuen siitä, mikä sopii juuri kenenkin hampaille. Ennen valkaisun aloittamista on konsultaatiokäynti, jossa sovitaan yhdessä toimenpiteen suorittavan ammattilaisen kanssa, kuinka valkaisu aiotaan suorittaa. Ennen valkaisua hampaiden tulee olla moitteettomassa kunnossa, eli kaikki hammaskivi on poistettava sekä ientulehdukset on hoidettava kuntoon.

Muutamia eri valkaisutapoja:

  • Kevytvalkaisu
  • Tehovalkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Valkaisun suorittava ammattilainen osaa valita useista valkaisutavoista juuri sinulle sopivimman keinon. Pääasiassa valkaisu tehdään hyödyntämällä vetyperoksidin kemiallista reaktiota hampaiden pinnalla, joka lopputuloksena vaalentaa hampaan sävyn.

Vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta voidaan korostaa valolla, jolloin valkaisu sujuu nopeammin ja lopputulos on huomattavampi. Hammaslääkärissä tehty valkaisu kestää 1,5 tuntia, eikä sitä tarvitse suorittaa asteittain. Kotona tehtävä valkaisu on kuitenkin pidempikestoisempi, sillä se tehdään asteittain vaalentamalla.

Hampaiden valkaisu sattuu?

On tavallista, että valkaisun aikana sekä hieman sen jälkeen voi tuntua vihlontaa hampaissa. Vihlonta kuitenkin loppuu parin tunnin päästä valkaisun lopettamisesta, eikä se jää vaivaamaan pidemmäksi aikaa. Jos vihlonta kuitenkin jatkuu, tulee ottaa yhteyttä toimenpiteen suorittaneeseen ammattilaiseen. Oikealla valkaisutavalla voidaan minimoida mahdollisen vihlonnan määrä. Jos hampaiden valkaisu sattuu prosessin aikana, voit aina pyytää hammaslääkäriltä paikallispuudutusta.

Yhteenveto

On normaalia, että hampaiden valkaisu sattuu vihlomalla. Kuitenkaan vihlominen ei kestä kovin kauaa, eikä kipu jää krooniseksi, jos valkaisu on tehty oikein. Mikäli valkaisun jälkeen vihlonta ei tunnu loppuvan, tulee ottaa yhteyttä toimenpiteen suorittaneeseen ammattilaiseen.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.