Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu menetelmät

Silloin kun kaivataan uutta ilmettä ulkonäköön, on hampaiden valkaisu usein hyvä ratkaisu. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista sen helppouden ja turvallisuuden vuoksi. Kehittynyt hammalääketiede mahdollistaa hampaiden turvallisen valkaisun nopeasti ja vaivattomasti hammaslääkäriasemalla suoritettuna. Nykyään on kuitenkin jopa mahdollista tehdä hampaiden valkaisu kotona, mutta vain siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla, joista on helppo valita itselleen sopivanlainen. Mutta mitä ovat hampaiden valkaisu menetelmät?

Hampaiden valkaisu menetelmät

Hampaiden valkaisun pääperiaate on vetyperoksidin kemiallisen reaktion hyödyntäminen. Hammaslääkäriasemalla tehdyssä valkaisussa käytetään vetyperoksidin vaikutusta tehostamaan valoa, joka nopeuttaa toimenpidettä huomattavasti. Valkaisuun käytettävän menetelmän valinta riippuu jokaisen hampaista ja siitä, millainen on kaikkein turvallisin hampaille.

Silloin, jos hampaiden kiille on pahoin vaurioitunut, ei valkaisua voi tai kannata tehdä. Jos hampaissa on paljon kruunuja, siltoja tai paikkoja, on otettava huomioon, että nämä eivät vaalene valkaisun yhteydessä. Jos kuitenkin hampaat valkaistaan, on kaikki toisesta materiaalista tehdyt korjaukset vaihdettava uusiin, samanlaisiin sävyihin kuin valkaisun lopputulos. Hampaissa ei myöskään saa olla reikiä tai muita vaurioita, vaan ne on korjattava ennen valkaisua.

Jos olet raskaana tai imetät, on syytä jättää hampaiden valkaisu pois kunnes imetys on lopetettu. Alaikäisille hampaiden valkaisua ei saa tehdä.

Tässä ovat muutaman hampaiden valkaisu menetelmät:

  • Laservalkaisu
  • Kotivalkaisu
  • Kevytvalkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Tehovalkaisu

Jos hampaiden valkaisu arveluttaa, kannattaa ensin kokeilla suuhygienistin tekemää soodapuhdistusta, joka tehdään eri aineella, kuin valkaisu. Soodapuhdistus voi olla parempi vaihtoehto silloin, jos tummentumia on vain pinnassa, tai vain vähän.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu menetelmät vaihtelevat riippuen paljon potilaan toiveeasta ja siitä, mikä milloinkin on mahdollista.  Kun käyt vastaanotolla konsultaatiossa, hammaslääkäri valitsee juuri sinulle oikeanlaisen menetelmän. Jokaisen hampaat ovat erilaiset, joten kukin menetelmä voi tuoda eri tuloksen hampaille. Hampaiden on oltava moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua, jotta hampaat eivät kärsi ja valkaisun lopputulos on siistin näköinen.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.