Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu kesto

Hampaiden kirkkaan valkoinen sävy voi olla monelle ulkonäöstään tarkkaa huolta pitävälle tärkeä ominaisuus. Nykyään ei kuitenkaan tarvitse harmistua hampaiden tummentumista tai keltaisesta sävystä, koska hampaiden valkaisu on yhä yleistymään päin. Hampaiden valkaisu kesto on kerrallaan noin 1,5 tuntia, joten hoitoon kannattaa varata tovi.

Hampaiden valkaisu on eräänlainen esteettinen hoito, jolla saadaan hampaiden väri vaalennettua kauniin kirkkaaksi mutta kuitenkin luonnollisen näköiseksi. Esteettinen hoito tarkoittaa sellaista hoitotoimenpidettä, jonka ensisijainen päämäärä on ulkonäön kohentaminen tai korjaaminen potilaan omasta toiveesta, eikä terveyden edistäminen.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on hammaslääkärin tai suuhygienistin suorittama toimenpide, jonka tarkoituksena on saada hampaiden väri vaalennettua kirkkaammaksi. Toimenpiteen tekee hammaslääkäriasemalla joko hammaslääkäri tai suuhygienisti.

Hampaiden valkaisu on kaikkein parasta ja turvallisinta tehdä alan ammattilaisen toimesta, mutta nykyään se on mahdollista tehdä myös kotivalkaisusetillä. Kotona käytettäviä valkaisutuotteita on useita erilaisia, joista on helppo valita itselleen sopiva:

  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaiseva purukumi

Hampaiden valkaisu kesto – kauanko kannattaa varata aikaa?

Silloin, kun valkaisu tehdään hammaslääkärisasemalla ammattilaisen tekemänä, on hampaiden valkaisu kesto noin 1,5 tuntia. Huomaa, että ennen valkaisua on käytävä läpi konsultaatiokäynti, jossa mitataan oikea sävy hampaille sekä varmistetaan että hampaat ovat valkaisuun soveltuvassa kunnossa.

Hampaiden valkaisussa äärimmäisen tärkeää on, että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa, sillä muutoin valkaisu ei onnistu hyvin ja hampaat vaurioituvat valkaisuaineista. Jos hampaissa on paljon paikkoja, ne kannattaa vaihtaa uusiin, sillä paikka-ainetta ei pysty valkaista ja paikat jäävät muuten edelleen tummiksi.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, jonka periaate on saada hampaiden värisävy vaalentumaan kirkkaaksi mutta pysymään kuitenkin luonnollisena. Hampaiden valkaisun voi tehdä joko kotivalkaisusetillä kotona tai hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen tekemänä, jolloin kaikki riskit ovat minimoitu. Hampaiden valkaisua ennen on hoidettava hampaat moitteettomaan kuntoon, koska muuten valkaisu ei onnistu ja hampaat kärsivät toimenpiteestä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.