Hampaiden turvallinen valkaisu

Täydellinen ja kauniin valkoinen hymy voi olla monelle ulkonäöstään paljon huolehtivalle tärkeä ominaisuus. Nykyään on onneksi helppoa saada hampaisiin esteettisiä hoitoja, kuten hampaiden valkaisuja, vain ulkonäöllisen hyödyn vuoksi. Hampaiden valkaisu on hyvä tapa korostaa omaa hymyään ja saada itsevarmuutta ollessaan tyytyväinen omaan hymyyn. Hampaiden turvallinen valkaisu kuitenkin mietityttää monia sitä harkitsevia.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan toimenpidettä, jossa hampaiden omaa sävyä vaalennetaan näyttämään valkoisemmalta, mutta kuitenkin niin että hymy on luonnollisen näköinen. Hampaisiin kertyy helposti elämän mukana erilaisia tummentumia ja värjäymiä. Ne johtuvat potilaan käyttämistä elintarvikkeista ja elämäntavoista, kuten esimerkiksi tupakoinnista ja kahvista.

Värjäymät ja tummentumat ovat kuitenkin mahdollista poistaa soodapuhdistuksella, mutta mikäli toiveissa on saada valkoisempi hymy, on hampaiden turvallinen valkaisu siihen oikea ratkaisu.

Hampaita voidaan valkaista muutamalla eri keinolla, joka riippuu täysin potilaan toiveista ja siitä, mikä on kaikkein sopivin vaihtoehto hampaille. Alla muutama esimerkki:

  • Geelivalkaisu
  • UV-valkaisu
  • Kotivalkaisusetit

Hampaiden turvallinen valkaisu – miten hampaat kannattaa valkaista?

Hampaita on kaikkein turvallisinta ja vaivattominta valkaista hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen tekemänä. Hampaiden valkaisu on kuitenkin mahdollista tehdä myös kotona, ja siihen on olemassa erilaisia kotivalkaisusettejä.

Hampaiden turvallinen valkaisu kotiseteillä tehdään pääasiassa hyödyntämällä vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta, jolloin aina on olemassa riski limakalvojen ärsyyntymiseen kemiallisten aineiden takia. Ikenet tulisi suojata hyvin, jos on aikeissa valkaista hymyä kotisetillä.

Hampaiden valkaisu on kaikkein turvallisinta tehdä hammaslääkäriasemalla, jossa alan ammattilainen osaa mitata oikean, mutta luonnollisen vaalean sävyn hampaille ja minimoida terveydelliset riskit. Hampaiden tulee olla ennen valkaisua täysin virheettömässä kunnossa ja puhtaat, jotta valkaisu on turvallinen.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on keino korostaa omaa hymyä, ja se on nykyään mahdollista tehdä kotona siihen tarkoitetuilla seteillä. Kuitenkin kaikkein paras on tehdä tämä toimenpiden alan ammattilaisen toimesta, hammaslääkäriasemalla. Tämä on kaikkein turvallisin keino.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2019 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua