Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden kotivalkaisu

Ulkonäön korjaaminen ja kohentaminen on nykyään yhä helpompaa ja helpompaa kehittyneen lääketieteen myötä. Silloin, kun ulkonäköä aletaan muuttamaan keinotekoisesti, toimenpidettä kutsutaan esteettiseksi hoidoksi. Yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista on hampaiden valkaisu, joka kerää yhä enemmän ja enemmän suosiotaan. Jopa hampaiden kotivalkaisu alkaa nykyään olla suosittua.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan esteettistä hoitotoimenpidettä, jossa potilaan hampaiden sävy pyritään vaalentamaan kirkkaaksi mutta pysytellen kuitenkin luonnollisena. Hampaiden valkaisun tekee hammaslääkäriasemalla hammaslääkäri tai suuhygienisti, joka varmistaa, että toimenpide on tehty oikein.

Ennen hampaiden valkaisua on konsultaatiokäynti, jolla tarkistetaan hampaiden kunto ja määritellään haluttu valkaisusävy. Ennen hampaiden valkaisun aloittamista on välttämätöntä, että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa, jotta valkaisu onnistuu eikä toimenpide vaurioita hampaita.

Hampaiden kotivalkaisu

Nykyään on mahdollista valkaista hampaat myös kotona siihen tarkoitetuilla kotivalkaisuseteillä. Hampaiden valkaisuun kotona löytyy lukuisia eri tuotteita, joita saa apteekista osaavan henkilökunnan opastamana. Ennen kotivalkaisua on tärkeää, että hampaat ovat hyvässä kunnossa ja mahdolliset paikat on vaihdettu uusiin, sillä valkaisu ei toimi hampaissa oleviin paikkoihin. Kotivalkaisua tehdessä on tärkeää lukea käyttöohjeet huolellisesti ja suojata ikenet geelillä, jotta valkaisuaine ei ärsytä niitä. Alla muutamia tuotteita:

  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisevat liuskat
  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaiseva purukumi

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoitomuoto, joka yleensä tehdään ammattilaisen vastaanotolla. Hampaiden kotivalkaisu on kuitenkin mahdollista tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Hampaiden on oltava erittäin hyvässä kunnossa ennen valkaisun aloittamista, myös kotona tehtäessä valkaisu. Ota yhteyttä hammaslääkäriisi valkaisuun liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.