Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Tehokas hampaiden valkaisu kotona

Ulkonäön korostaminen ja korjaaminen on nykypäivänä yhä helpompaa ja helpompaa kehittyneen lääketieteen myötä. Ulkonäön korjaamista ja kohentamista koskevat hoidot ovat yleistymään päin.  Esteettisistä hoidoista yksi yleisimpiä on hampaiden valkaisu, joka on nykyään myös mahdollista tehdä kotioloissa siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Tehokas hampaiden valkaisu kotona onnistuu siihen tarkoitetuilla seteillä.

Hampaiden valkaisu – miten se tehdään?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan sellaista toimenpidettä, jonka periaatteena on saada potilaan hampaiden sävyä vaalennettua esteettisistä syistä. Tulos pyritään saamaan kirkkaaksi ja kauniiksi kuitenkin pysytellen luonnollisena. Hampaiden valkaisussa erittäin tärkeää on se, että potilaan hampaat ovat erittäin hyvässä kunnossa, sillä muuten lopputulos ei ole hyvä ja hampaat kärsivät valkaisusta. Hampaiden valkaisu tehdään valkaisuaineella, joka kemiallisen reaktion ansiosta vaalentaa hampaan sävyn.

Tehokas hampaiden valkaisu kotona

Nykyään on mahdollista tehdä tehokas hampaiden valkaisu kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Hampaiden kotivalkaisun lopputulos kuitenkin riippuu hyvin paljon siihen käytetyistä tuotteista ja siitä, millaisessa kunnossa potilaan hampaat ovat ennen valkaisua, joten on vaikea sanoa mikä on tehokas valkaisu kotona juuri kenellekin. Kaikkein parhaimman lopputuloksen saa, kun suorittaa hampaiden valkaisun hammaslääkäriasemalla osaavan ammattilaisen toimesta. Näin voi minimoida valkaisun riskit, kun sen tekee ammattilainen. Kuitenkin kotivalkaisutuotteet ovat usein helppoja käyttää, kun lukee käyttöohjeet ajatuksella.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoitokeino, joka on mahdollista kehittyneen lääketieteen myötä tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Tehokas hampaiden valkaisu onnistuu laadukkailla ja hammaslääkärin suosittelemilla tuotteilla. Apteekista löytää useita eri tuotteita, joilla on mahdollista valkaista hampaat. Ota yhteyttä hammaslääkäriisi valkaisuun liittyvissä kysymyksissä.

 

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.