Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Paras koti hampaiden valkaisu

Kauniin valkoisen hymyn saavuttaminen on kehittyneen hammaslääketieteen myötä yhä helpompaa ja vaivattomampaa. Hampaisiin kohdistuvista esteettisistä hoidoista hampaiden valkaisu on yksi suosituimpia, sillä se sopii monelle ja siitä saa helposti suurta apua oman hymyn kohentamiseen. Paras koti hampaiden valkaisu onnistuu juttelemalla ensin hammaslääkärin kanssa.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisu tehdään hyödyntämällä vetyperoksidin kemiallista reaktiota, joka tuloksena vaalentaa hampaiden pinnan sävyä. Hammaslääkäriasemalla tehtävässä valkaisussa vetyperoksidin ominaisuuksia voidaan tehostaa valolla, jolloin toimenpide on kerralla valmis ja nopea. Hammaslääkäriasemalla tehty hampaiden valkaisun toimenpide kestää noin 1,5 tuntia ja se on kerralla valmis. Hampaiden valkaisua on mahdollista tehdä myös kotona siihen soveltuvilla oikeanlaisilla tuotteilla, mutta silloin valkaisu tapahtuu asteittain.

Hampaiden valkaisussa tärkeää on huomioida hampaiden kunto. Jos hampaissa on paljon paikkoja, siltoja tai muita eri materiaalista valmistettuja korjauksia, on valkaisu vaikea suorittaa. Hampaiden korjauksessa käytetyt materiaalit eivät vaalene valkaisuaineella, joten ne tulisi vaihtaa uusiin valkaisun jälkeen, jotta lopputulos olisi tasainen ja hyvä. Silloin, jos hampaiden kiille on pahoin vaurioitunut, on valkaisu paras jättää tekemättä, jotta hampaat eivät vaurioidu.

Paras koti hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu kotona on myös yksi vaihtoehto ja monelle usein se mieluisampi. Valkaisu tulee tehdä siihen tarkoitetuilla tuotteilla, jotka ovat saatavilla apteekista. Paras koti hampaiden valkaisu onnistuu esimerkiksi seuraavilla tuotteilla.

  • Valkaiseva hammastahna, joka auttaa tummentumiin
  • Valkaiseva suuvesi
  • Valkaisupaketit
  • Valkaiseva purukumi

Juuri sinulle sopivat tuotteet löydät apteekin henkilökunnan avustuksella tai kysymällä hammaslääkäriltäsi tarkempaa neuvoa.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on hammaslääkäriasemalla suoritettava toimenpide, mutta kehittyneen hammaslääketieteen ansiosta on mahdollista tehdä valkaisu kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Kysy hammaslääkäriltäsi lisää tietoa siihen, mikä on juuri sinulle paras koti hampaiden valkaisu.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.