Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Paras hampaiden valkaisu kotona

Esteettiset hoidot ovat nykyään yhä enemmän suositumpia etenkin kun niitä on mahdollista tehdä myös kotona. Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan sellaista toimenpidettä, jonka ensisijainen periaate ei ole terveyden edistäminen vaan pelkästään ulkonäön kohentaminen. Paras hampaiden valkaisu kotona onnistuu juttelemalla oman hammaslääkärin kanssa.

Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista, etenkin nykyään kun se on mahdollista tehdä kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla. On aina parasta tehdä esteettiset hoitotoimenpiteet ammattilaisen vastaanotolla, jotta voi olla varma että kaikki riskit ovat minimoitu ja lopputulos on paras mahdollinen.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoitotoimenpide, eli sen tarkoituksena on vain vaalentaa hampaiden sävy kirkkaammaksi mutta kuitenkin luonnollisten sävyjen puitteissa. Valkaisussa tärkeää on se, että potilaan hampaat ovat moitteettomassa kunnossa ennen valkaisun aloittamista, sillä muuten lopputulos ei ole hyvä ja hampaat saattavat vaurioitua toimenpiteessä. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidia, joten on oltava erityisen tarkka jos hampaiden valkaisun haluaa tehdä kotona.

Paras hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden valkaisu on mahdollista tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla ja välineillä, jotka löydät apteekista. Kotona tehtävään valkaisuun löytyy useita erilaisia tuotteita, joilla sävyä voi vaalentaa, jos ei tahdo mennä hammaslääkärin vastaanotolle valkaisua tekemään. Paras hampaiden valkaisu kotona onnistuu seuraavilla tuotteilla.

  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaiseva purukumi
  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisuliuskat

Jos olet epävarma hampaiden valkaisuun liittyvistä asioista, kannattaa se ottaa puheeksi alan ammattilaisen kanssa, jotta voit olla varma että kotivalkaisusi onnistuu kaikkein parhaiten.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, joka on kaikkein parasta suorittaa hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen osaavissa käsissä. Valkaisun voi tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla, mutta hampaiden tulee olla moitteettomassa kunnossa ennen, kuin valkaisun voi tehdä. Keskustele hammaslääkärisi kanssa hampaiden valkaisusta jos sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.