Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Onko hampaiden valkaisu kotona mahdollista?

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, jota suorittavat hammashoitoalan ammattilaiset, eli hammaslääkärit ja suuhygienistit. Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan hoitoa, jonka tavoite on kohentaa tai korjata potilaan ulkonäköä tämän omasta toimesta. Monia mietityttää se, että onko hampaiden valkaisu kotona mahdollista. Hampaiden valkaisu on suosittu tapa monelle kohentaa ulkonäköä ja saada itsevarmuutta hymyilyyn.

Miten hampaat voi valkaista?

Hampaiden valkaisulla tavoitellaan potilaan hampaiden vaaleampaa, mutta luonnollista sävyä. Kyseiseen toimenpiteeseen on olemassa useita eri keinoja ja on erityisen tärkeää selvittää hammaslääkärin avustuksella, mikä on juuri sinulle sopiva keino hampaiden valkaisuun. Hampaiden valkaisua ennen yleensä on konsultaatiokäynti, jolla selvitetään, kuinka valkaisu olisi sopivinta tehdä sinulle.

Onko hampaiden valkaisu kotona mahdollista?

Hampaita on mahdollista valkaista myös kotona itse siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Kotivalkaisussa tulee olla erityisen tarkkana siitä, että käyttöohjeita noudatetaan oikein. Myös ennen valkaisua on tärkeää että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa, jotta valkaisun lopputulos on hyvä ja hampaat eivät vaurioidu. Kotivalkaisuun on olemassa muutamia tuotteita:

  • Valkaisevat hammastahnat
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaiseva purukumi
  • Kotivalkaisusetit

Apteekista on saatavilla erilaisia hampaiden valkaisuun soveltuvia tuotteita, jotka on tarkoitettu kotioloissa tehtävään valkaisuun.

Hampaiden valkaisu kotona onnistuu myös luonnollisilla tuotteilla, kuten mansikalla, banaanilla ja ruokasoodalla. Mansikka sisältää omenahappoa, joka auttaa valkaisemaan hampaita. Ruokasooda puolestaan hankaa pois pinnallista likaa (ole varovainen, että kiille ei vaurioidu ja käytä ruokasoodaa vain hammaslääkärin ohjeen mukaan). Hankaamalla banaanin kuoren sisäpintaa hammasta vasten minuutin ajan joka päivä kolmen viikon ajan, voit myös saada vaaleammat hampaat.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, jolla voidaan valkaista potilaan hampaat kirkkaammaksi, mutta tavoitteena on kuitenkin saada lopputuloksesta luonnollinen. Hampaiden valkaisu on kaikkein parasta tehdä hammaslääkäriasemalla ammattilaisen toimesta, mutta nykyaikaisilla valkaisutuotteilla hampaiden valkaisu kotona on myös mahdollista.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.