Luonnonmukainen hampaiden valkaisu

Kirkas ja valkoinen hymy voi olla monelle ulkonäöstä tarkkaa huolta pitävälle tärkeä ominaisuus. Kuitenkaan valkoisen hymyn saavuttaminen ei ole enää nykypäivän kehittyneen hammaslääketieteen ansiosta kovinkaan vaikeaa. Hampaiden valkaisu on suosittu esteettinen hoito, joka on turvallinen toimenpide etenkin hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemänä. Luonnonmukainen hampaiden valkaisu on mahdollista tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla oikeanlaisilla tuotteilla.

Luonnonmukainen hampaiden valkaisu

Jos hammaslääkärin tekemä hampaiden valkaisu vetyperoksidilla tuntuu pelottavalta, on mahdollista yrittää valkaista hampaita luonnonmukaisin keinoin. Monet luonnolliset ja täysin myrkyttömät aineet pystyvät poistamaan hampaista tummentumia ja kirkastamaan hymyä, ilman kemikaalien vaikutusta.

Kokeile esimerkiksi seuraavia:

  • Banaaninkuori
  • Omenaviinietikka
  • Aktiivihiili
  • Kurkuma

Yllä mainitut esimerkit ovat hyviä konsteja valkaista hampaita luonnollisesti.

Banaaninkuorissa on sisäpinnalla useita hyviä ainesosia, jotka puhdistavat hampaiden pintaa. Hiero kuoren sisäpintaa hampaisiin noin minuutin ajan, jonka jälkeen hampaat tulee pestä. Tämän voi tehdä kerran viikossa.

Omenaviinietikka puolestaan toimii hyvin suuvetenä, sillä sen antibakteerinen vaikutus auttaa estämään plakin kertymistä hampaisiin.

Aktiivihiili kerää itseensä kellastavia aineita, esimerkiksi kahvia ja plakkia. Aktiivihiiltä voi käyttää siten, että tekee veteen tahnamaisen sekoituksen, jonka hieroo hampaisiin sormilla. Aktiivihiili vaurioittaa kiillettä liian useasti käytettynä, joten kerta viikkossa riittää. Tahnan annetaan vaikuttaa minuutin ajan, jonka jälkeen se tulee huuhdella pois vedellä.

Kurkuma on keltainen mauste, jonka kerrotaan supistavan huokoisia hampaissa. Tämän seurauksena se auttaa poistamaan plakkia hampaiden pinnoilta. Kurkuman rakenne on karkea, joten sitä ei suositella käytettävän päivittäin hampaissa, sillä se alkaa vaurioittaa hampaiden kiillettä.

Yhteenveto

Luonnonmukainen hampaiden valkaisu on mahollista monilla keinoilla, jos hampaita ei halua valkaista vetyperoksidilla. Banaani, aktiivihiili, omenaviinietikka sekä kurkuma ovat hyviä ja turvallisia keinoja valkaista hampaita silloin, kun hammaslääkärin tekemä valkaisu vetyperoksidilla pelottaa tai ei tunnu oikealta keinolta.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2020 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua