Kookosöljy hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on ollut jo pitkän aikaa yksi suurimmista trendeistä, mitä ulkonäön parantamiseen tulee. Kaikki nimittäin pitävät takuulla kauniista ja valkoisesta hymystä. Hampaiden valkaiseminen hammaslääkärin vastaanotolla voi kuitenkin olla melkoisen hintavaa eikä se ehkä sovellu kaikkien kukkarolle. Kookosöljy hampaiden valkaisu voi kuitenkin olla mukava ratkaisu koko suun terveyden ylläpitämiseen sekä hampaiden hellävaraiseen valkaisuun.

Kookosöljy hampaiden valkaisu tunnetaan myös “oil pulling” nimellä ja sen tarkoituksena on sitoa suussa olevia bakteereita. Monet ovat sanoneet, että kookosöljyllä purskuttelu auttaa vaalentamaan hampaita, vähentämään ientulehduksia ja jopa ehkäisemään hammaskiven syntymistä.

Miten kookosöljy hampaiden valkaisu toimii?

Kookosöljy hampaiden valkaisu on helppoa. Aloita ostamalla purkki raakaa kookosöljyä. Toimi sitten näin:

1. Ota ruokalusikallinen kookosöljyä suuhusi
2. Purskuttele öljyä suussa noin 15 minuutin ajan
3. Sylje öljy biojätteeseen (viemärit eivät pidä öljystä)
4. Harjaa hampaat tavalliseen tapaan

Jos 15 minuuttia tuntuu liian pitkältä ajalta, niin voit sen sijaan aloittaa 5 minuutilla ja nostaa aikaa päivittäin.

Mitä hyötyä kookosöljyllä purskuttelusta on?

Kookosöljyllä purskuttelun on tarkoitus poistaa bakteereita suusta, vähentää hammaskiven syntymistä ja jopa valkaista hampaita. Purskuttelua kannattaa tehdä joka päivä esimerkiksi aamurutiinin yhteydessä. Kun muistat purskutella tasaisin väliajoin, niin hampaat säilyvät puhtaana ja hampaiden väleihin ei pääse kertymään bakteereita.

Yhteenveto

Kookosöljyllä hampaiden valkaisu onnistuu kotioloissa näppärästi. Vaikka tällä tavalla et ehkä saa todella suurta eroa hampaiden sävyyn, niin hampaat vaalenevat varmasti ainakin sävyn tai parin verran.

Jos haluat vaalentaa hampaitasi monta sävyä ja saada aikaan pysyvän tuloksen, niin kannattaa harkita hammaslääkärin vastaanotolla käymistä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2019 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua