Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hyvä hampaiden valkaisu kotona

Jos haaveissasi on saada kirkkaan kaunis ja valkoinen hymy, on hampaiden valkaisu oikea ratkaisu. Esteettisistä hoidoista hampaiden valkaisu on yksi suosituimpia, sillä se on helppo, nopea sekä turvallinen toimenpide. On tärkeää, että valkaisu tapahtuu turvallisesti ja helposti, jotta lopputulos on hyvä ja hampaat eivät vaurioitu toimenpiteestä. Hyvä hampaiden valkaisu kotona onnistuu hammaslääkärin suosittelemilla tuotteilla.

Hampaiden valkaisu – miten se tehdään?

Hampaiden valkaisu on hammaslääkärin tai suuhygienistin tekemä esteettinen hoito, jossa tavoitellaan vaaleampaa sävyä hampaissa ja näin ulkonäön kohentamista. Hampaiden valkaisu tehdään pääasiassa vetyperoksidilla, joka reagoidessaan hampaan pinnalla aiheuttaa värin vaalenemisen. Hampaiden valkaisua voidaan tehdä usealla eri tavalla, joista on tärkeää selvittää, mikä keino sopii juuri sinulle. Sitä varten ennen varsinaista valkaisua on konsultaatiokäynti, jossa yhdessä toimenpiteen suorittavan ammattilaisen kanssa selvitetään yhdessä sopiva keino valkaisuun.

Hyvä hampaiden valkaisu kotona

Jos hammaslääkäri pelottaa tai hampaiden valkaisu on liian kallis toimenpide, on myös ihan hyvä vaihtoehto tehdä valkaisu kotona. Valkaisu kotona onnistuu hyvin siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla, jotka löydät apteekista tai hammaslääkäriltä.

  • Valkaiseva suuvesi
  • Valkaiseva purukumi
  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaisusetit

Kotivalkaisuun on olemassa lukuisia eri tuotteita ja tapoja, joista jokaiselle löytyy jotain. On tärkeää selvittää huolellisesti, mikä tuote on juuri sinulle sopivanlainen ja millä tuotteella saat itsellesi parhaimman lopputuloksen hampaiden valkaisussa. Täytyy kuitenkin muistaa, että hampaiden tulee olla hyvässä kunnossa ennen minkään valkaisun aloittamista.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on hyvä keino luoda uutta ilmettä ulkonäköön. Valkaisu tehdään hammaslääkärin vastaanotolla, mutta se on nykyään mahdollista tehdä myös kotioloissa siihen tarkoitetuilla tuotteilla. Hyvä hampaiden valkaisu kotona on mahdollista tehdä, mutta siitä kannattaa ensin jutella hammaslääkärin kanssa.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.