Hampaiden valkaisu soodalla kotona

Nykyaikaisen lääketieteen kehittymisen myötä on yhä helpompaa ja vaivattomampaa suorittaa erilaisia esteettisiä hoitoja. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista ja se on nykyään yhä helpommin saatavilla. Valkaisuja on olemassa useita erilaisia, eikä sitä aina tarvitse tehdä hammaslääkärin vastaanotolla, vaan se onnistuu myös kotona. Esimerkiksi hampaiden valkaisu soodalla kotona on suosittua.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan hampaiden pinnan keinotekoista vaalentamista ulkonäöllisessä tarkoituksessa. Hampaiden valkaisun ei ole tarkoitus tuoda hampaille terveydellistä hyötyä, vaan parantaa niiden esteettistä olemusta.

Hampaiden valkaisu tapahtuu pääosin hyödytämällä vetyperoksidia ja sen vaalentavaa vaikutusta reagoidessaan kemiallisesti hampaan pinnalla. Hammaslääkäreiden käyttämä vetyperoksidi on huomattavasti vahvempaa, kuin sellaiset valkaisuun tarkoitetut tuotteet, joita saa apteekista.

Ennen hampaiden valkaisua on tarkistettava, että hampaat ovat moitteettomassa kunnossa. Hampaiden pinnalla ei saa olla reikiä eikä kiille saa olla vaurioitunut, jotta valkaisu voidaan tehdä onnistuneesti ja hampaita vahingoittamatta.

Hampaiden valkaisu soodalla kotona

Hampaiden valkaisu on mahdollista tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla valkaisutuotteilla. Valkaisuun tarkoitettuja tuotteita saa apteekista ja hammaslääkäreiltä, jolloin on hyvä selvittää, mikä kotivalkaisutuotteista on sopiva juuri sinulle. On kuitenkin olemassa myös joitain luonnollisia aineita, jotka voivat auttaa hampaiden vaaleamman sävyn tavoittelemisessa.

  • Ruokasooda
  • Banaani
  • Sitruuna
  • Mansikka

Ruokasooda on yksi suosituimmista tavoista puhdistaa hampaan pinnat tummentumista. Ruokasoodalla hampaiden puhdistaminen vastaa hieman suuhygienistin tekemää soodapuhdistusta, mutta ei kuitenkaan ole täysin samanlainen. Ruokasooda on huomattavasti karkeampaa kuin suuhygienistin käyttämä sooda ja se saattaa kuluttaa hampaan kiillettä. Sen vuoksi hampaiden valkaisu soodalla kotona on hyvä idea silloin tällöin, mutta ei jatkuvassa käytössä.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisuun on olemassa useita eri keinoja, joista on varaa valita. On mahdollista yrittää valkaista hampaita myös luonnollisin keinoin, eli erilaisilla elintarvikkeilla, kuten hedelmillä ja marjoilla.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2020 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua