Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu sitruunalla

Valkoiset ja terveet hampaat ovat tietysti aina muodissa. On tunnettu tosiasia, että kahvi, tee, punaviini ja muut tummat ruoka- ja juoma-aineet värjäävät hampaita. Kun hymy alkaa hyytyä kellertävien tai värjäytyneiden hampaiden takia, niin hampaiden valkaisua voi kokeilla kotikonstein. On olemassa monia tapoja, joilla kotona voi valkaista hampaita. Esimerkiksi hampaiden valkaisu sitruunalla voi olla hyvä idea.

Kuinka hampaiden valkaisu sitruunalla toimii?

Hampaiden valkaisu kotona kannattaa tehdä varovasti ja harkiten. Netistä löytyy vaikka kuinka monia tapoja hampaiden valkaisuun kotioloissa, mutta ne eivät ole kaikki hyväksi hampaille. Hampaiden valkaisu sitruunalla voi toimia, mutta sitä ei tulisi tehdä kovin usein siksi, että sitruuna on hapanta ja voi vaurioittaa kiillettä.

Jos haluat valkaista hampaita sitruunalla, niin etene seuraavasti:

1. Hankaa sitruunan kuoren valkoista osaa hampaisiin parin minuutin ajan. Voit toistaa tämän muutamana päivänä viikossa, kunnes hampaat ovat valkoisempia.

2. Sekoita sitruunamehua ruokasoodaan. Kasta hammasharja tahnassa ja harjaa hampaat normaalisti. Tätä menetelmää ei tulisi käyttää usein, sillä ruokasooda vahingoittaa pitkällä käytöllä hampaan kiillettä.

3. Hankaa sitruunan hedelmälihaa hampaaseen. Tätä ei kannata tehdä moneen otteeseen, sillä sitruunan happamuus voi olla kiilteelle pahasta.

Miten pitää hampaat valkoisina?

Kun olet saanut hampaat valkoisemmiksi (joko kotona tai hammaslääkärillä), niin sitten kannattaa tehdä kaikkensa pitääkseen hampaat mahdollisimman valkoisina. Pidä huoli hampaiden hyvästä puhtaudesta ja harjaa hampaat kahdesti päivässä. Käytä sähköhammasharjaa ja muista käyttää myös hammaslankaa.

Yritä myös välttää kaikkia hampaita värjääviä ruokia ja juomia, kuten esimerkiksi:

  • Kahvia
  • Teetä
  • Punaviiniä
  • Limsoja
  • Lakritsia

Jos haluat monta astetta valkoisemmat hampaat, niin sinun kannattaa olla yhteydessä hammaslääkäriin ja sopia hampaiden valkaisusta vastaanotolla.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu sitruunalla voi olla hyvä pieni kotikonsti, jos haluat kevyesti hieman valkoisemmat hampaat. Ole kuitenkin varovainen, sillä sitruunan happamuus voi vaurioittaa kiillettä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.