Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu luomu tuotteilla

Jos haaveissasi on kauniin kirkas ja valkoinen hymy, on sen saavuttaminen nykypäivänä yhä helpompaa. Hampaiden valkaisu kasvattaa suosiotaan koko ajan enemmän sen turvallisuuden ja helppouden vuoksi. Hampaiden valkaisu on pääasiassa hammaslääkärin tai muun hammashoitoalan ammattilaisen tekemä toimenpide, jossa hampaiden sävy saadaan vaalennettua. Hampaiden valkaisu luomu tuotteilla on mahdollista, jos teet sen kotona esimerkiksi hedelmien avulla.

Mikä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jossa hampaiden sävyä vaalennetaan keinotekoisesti. Hammaslääkärin suorittamana toimenpide tapahtuu hyödyntämällä vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta reagoidessaan hampaan pinnalla. Hammaslääkärin tekemä valkaisu on kuitenkin turvallinen, sillä ammattilainen osaa huolehtia kaikista valkaisuun liittyvistä riskeistä.

Hampaiden valkaisu luomu tuotteilla

Hampaita on mahdollista valkaista myös luonnollisilla keinoilla, kuten erilaisilla hedelmillä, marjoilla ja muilla elintarvikkeilla. Kuitenkin luonnollistenkin valkaisukeinojen kanssa tulee olla varuillaan, sillä jotkin elintarvikkeet voivat aiheuttaa vaurioita hampaan kiilteeseen, jos sitä käytetään liian usein tai väärin.

Muutamia suosittuja luonnollisen valkaisun keinoja:

  • Banaani
  • Mansikka
  • Omenaviinietikka
  • Ruokasooda
  • Kurkuma
  • Sitruuna

Nämä yllämainitut ruoka-aineet ovat yleisiä ja helppo löytää ihan tavallisesta ruokakaupasta. Kuitenkin tulee välttää joidenkin tuotteiden liiallista käyttöä, jotta hampaiden kiille ei vaurioitu. Kuten ruokasooda ja kurkuma, ne ovat fyysiseltä ominaisuuksiltaan karkeaa, joten liian usein käytettynä ne saattavat aiheuttaa kiilteen kulumista. Luomuna valkaiseminen ei ole nopeaa, vaan valkaisu tapahtuu asteittain, joten se vaatii hieman kärsivällisyyttä.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on nykyään turvallista tehdä hammaslääkärissä alan ammattilaisen toimesta, mutta nykyään se on mahdollista myös luonnollisesti. Monet luonnon hedelmät sekä marjat sisältävät paljon sellaisia ainesosia, jotka auttavat hampaiden vaaleamman sävyn tavoittelemisessa. Kuitenkin kaikkein varmin ja turvallisin keino on suorittaa hampaiden valkaisu hammashoitoalan ammattilaisen toimesta.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.