Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu kotona - miten se tehdään?

Esteettisiä hoitomuotoja on olemassa lukuisia erilaisia ja määrä vain kasvaa. Esteettisellä hoidolla tarkoitetaan sellaista hoitoa, jonka tavoitteena on kohentaa potilaan ulkonäköä tämän omasta kysynnästä omaksi ilokseen. Nykyään panostetaan yhä enemmän ja enemmän esteettisten hoitojen turvallisuuteen ja terveellisyyteen. Yksi suosituista esteettisistä hoidoista on hampaiden valkaisu. Jopa hampaiden valkaisu kotona on mahdollista.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito. Hampaiden valkaisussa pyritään vaalentamaan potilaan hampaiden sävyä vaaleammaksi siten, että lopputulos pysyy kuitenkin luonnollisena. Kyseinen toimenpide on suosittu tapa kohentaa ulkonäköä ja saada pirteyttä kasvoihin.

Hampaiden valkaisu on kaikkein parasta tehdä hammaslääkäriasemalla osaavan ammattilaisen tekemänä, jolloin potilas voi olla varma, että lopputulos on paras mahdollinen ja kaikki mahdolliset riskit on minimoitu. Hampaiden tulee aina olla moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua, jotta lopputulos on oikeanlainen eikä potilaan hampaat vaurioidu valkaisussa.

Hampaiden valkaisu kotona – miten se onnistuu?

Hampaita on mahdollista valkaista myös kotona, mutta sitä ennen tulee pitää huolta, että hampaat ovat hyvässä kunnossa ja hoidettu oikein. Jos hampaissa on paikkoja, ne tulisi vaihtaa uusiin paikkoihin valkaisun yhteydessä, koska paikka-aine ei vaalene, mutta muu hammas vaalenee. Hampaiden valkaisu kotona onnistuu muutamilla eri tuotteilla:

  • Valkaisevat hammastahnat
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaiseva purukumi
  • Kotivalkaisusetit

Kannattaa keskustella oman hammaslääkärin kanssa siitä, mikä valkaisukeino on juuri sinulle sopiva ja onko hampaasi riittävän hyvässä kunnossa tehokkaaseen valkaisuun.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisun voi tehdä hammaslääkäriasemalla sekä myös kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla, joita saat apteekista. Hampaat tulee hoitaa kuntoon ennen valkaisua, jotta lopputulos on hyvä eivätkä hampaat vaurioitu valkaisusta. Hampaiden valkaisu kotona on mahdollista, mutta parhaan lopputuloksen saat hammaslääkärin vastaanotolla.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.