Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia

Hampaiden valkaisua on eräänlainen esteettinen hoito, joka on nykyään kasvattanut suosiotaan. Esteettinen hoito tarkoittaa sitä, että potilaalle suoritetaan toimenpide, jonka ensisijainen tarkoitus on ulkonäön korjaaminen tai muokkaaminen potilaan omasta toiveesta. Tässä artikkelissa katsomme hampaiden valkaisu kotona kokemuksia.

Esteettiset hoidot eivät kuitenkaan haittaa terveyttä, vaikka eivät sitä myöskään edistä. Hampaiden valkaisu on noussut suureen suosioon ja nykyään on myös mahdollista tehdä hampaiden valkaisu kotona siihen tarkoitetuilla seteillä ja välineillä. Aina on kuitenkin parasta tehdä tämä toimenpide ammattilaisen vastaanotolla.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisu on menetelmä, jossa pyritään saamaan potilaan hampaiden sävyä vaaleammaksi keinotekoisesti, mutta kuitenkin säilyttäen luonnollisen värin. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidia, joka on valkaiseva aine. Vetyperoksidilla voidaan valkaista hampaita usealla eri tavalla, kuten UV-valolla, mutta kaikki tavat kuitenkin valkaisevat hampaita. Hampaiden valkaisuun on muutamia eri keinoja, joista alla pari esimerkkiä:

  • UV-valkaisu
  • Geelivalkaisu
  • Kotivalkaisusetit
  • Diodilaservalkaisu

Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia – voiko hampaat valkaista kotona?

Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia saan vain kokeilemalla kotivalkaisutapoja. Hampaiden valkaisu on mahdollista suorittaa kotona siihen tarkoitetuilla välineillä. Hampaiden valkaisusettejä ja muita valkaisevia tuotteita on saatavilla apteekeista useita erilaisia, jotta jokaiselle löytyy itselleen sopiva keino. Valkaisevat hammastahnat, valkaisuliuskat, purukumit ja valkaisusetit takaavat kirkkaamman hymyn oikein käytettynä. Kaikkein tärkeintä on, että potilaan hampaat ovat moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua, sillä muutoin lopputulos ei tule olemaan hyvä ja valkaisusta jää huonoja kokemuksia.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on esteettinen hoito, joka pyrkii valkaisemaan potilaan hampaiden sävyä. Hampaiden valkaisun voi tehdä myös kotona niille tarkoitetuilla tuotteilla, mutta potilaan tulee huolehtia hampaiden moitteettomasta kunnosta ennen valkaisua. Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia on kerääntynyt monille vuosien varrella ja monet ovat olleet lopputulokseen tyytyväisiä.

On tärkeää keskustella hampaiden valkaisuun liittyvistä riskeistä hammaslääkärin tai muun alan ammattilaisen kanssa, jotta voit olla varma, että valkaisu on oikein tehty ja siitä jää hyvä kokemus.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.