Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu kotoa

Silloin kun toiveissa on saada kauniin kirkkaan valkoinen hymy, on hampaiden valkaisu siihen juuri oikea ratkaisu. Hampaiden valkaisu on turvallinen esteettinen hoito, jonka tavoitteena on saada kirkastettua hampaiden sävyä näkyvästi, mutta kuitenkin pysytellen luonnollisena. Hampaiden valkaisu on suosittu tapa korostaa ulkonäköä ja nykyään vain yhä helpompaa ja helpompaa. Hampaiden valkaisu kotoa onnistuu myös hyvin.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jossa pyritään saamaan hampaiden sävyä vaalennettua vain esteettisessä tarkoituksessa. Valkaisu tehdään hammaslääkäriasemalla ammattilaisen suorittamana, jolloin lopputulos on kaikkein paras mahdollinen. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidia, jonka vaalentava vaikutus tehoaa myös hampaisiin. On kuitenkin huomioitava, että valkaisua ei pysty ihan milloin vain tehdä, vaan hampaiden ja yleisen terveyden tulee olla moitteettomassa kunnossa, jotta hampaiden valkaisu onnistuu. Ennen valkaisua hammaslääkäriasemalla on tehtävä konsultaatiokäynti, jossa selvitetään oikeanlainen valkaisutapa juuri sinulle.

Hampaiden valkaisu kotoa

Jos hammaslääkäri pelottaa, hampaiden valkaisu kotoa onnistuu myös. Kotivalkaisuun on olemassa useita eri tuotteita, jotka soveltuvat hampaiden sävyn vaalentamiseen turvallisesti ja vaivattomasti. Tuotteet löytää joko apteekista tai hammaslääkäriasemilta, joissa alan ammattilaiset osaavat neuvoa juuri oikean tuotteen sinulle.

Hampaiden valkaisu kotoa onnistuu esimerkiksi näillä tuotteilla:

  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaisusetit
  • Valkaiseva purukumi
  • Valkaiseva suuvesi

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on hyvä tapa saada kirkastettua omaa hymyä ja kohennettua ulkonäköä. Nykyään on mahdollista vaalentaa hampaita myös kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Hampaiden valkaisuun kotona on olemassa useita erilaisia tuotteita, joiden avulla kirkkaan hymyn saavuttaminen on mahdollista ilman hammaslääkärissä käyntiä. Kysy hammaslääkäriltäsi hampaiden valkaisusta, jos sinulla on toiveissa saada kirkkaan valkoinen hymy.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.