Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu koti

Hampaisiin kohdistuvat esteettiset hoidot ovat nykyään yhä suositumpia niiden turvallisuuden ja helppouden vuoksi. Yksi suosituimmista on hampaiden valkaisu, joka pääasiassa suoritetaan hammaslääkäriasemalla ammattilaisen osaavissa käsissä, mutta nykyään se on mahdollista tehdä myös kotona. Hampaiden valkaisu koti oloissa onnistuu yksinkertaisilla kotivalkaisuseteillä.

Kuinka hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisu tehdään pääasiassa hyödyntämällä vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta sen reagoidessaan hampaan pinnalla. Vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta voidaan korostaa valolla, jolloin valkaisusta tulee myös nopeampi toimenpide. On olemassa useita eri tapoja tehdä valkaisu, joista hammaslääkäri valitsee potilaalleen juuri sopivan keinon.

Ennen valkaisua on konsultaatiokäynti, jossa selvitetään, voiko valkaisua tehdä potilaan hampaille ja mikä valkaisukeino olisi niille juuri sopivanlainen. Ennen valkaisun aloittamista on hampaiden oltava moitteettomassa kunnossa, sillä muuten valkaiseminen ei onnistu ja hampaat saattavat vaurioitua.

Hampaiden valkaisu koti oloissa

Hampaiden valkaisu koti oloissa on nykyään mahdollista niille tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Kuitenkin on mahdollista yrittää valkaista hampaita luonnollisesti eri elintarvikkeilla kuten ruokasoodalla, mausteilla, hedelmillä ja marjoilla. Kaikkein varmin ja turvallisin keino kirkkaaseen hymyyn kotona on siihen tarkoitukseen valmistetut kotivalkaisutuotteet:

  • Valkaiseva purukumi
  • Valkaiseva suuvesi
  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisuliuskat
  • Valkaiseva hammastahna

Keskustele hammaslääkärisi kanssa valkaisusta, että mikä keino tai tuote olisi juuri sinulle oikea.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on suosittu esteettinen hoito, jonka pääasiassa tekee hammashoitoalan ammattilaiset. Hampaiden valkaisu koti oloissa on kuitenkin mahdollista tehdä siihen tarkoitetuilla tuotteilla, jotka löydät apteekista. Ennen valkaisua kotona kannattaa keskustella oman hammaslääkärin kanssa, että mikä tuote sopisi juuri sinulle ja kuinka sitä tulisi käyttää, jotta lopputulos on hyvä eikä hampaat vaurioitu. Ota yhteyttä hammaslääkäriisi valkaisuun liittyvissä kysymyksissä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.