Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden valkaisu banaanilla

Silloin, kun halutaan suorittaa sellainen toimenpide, jonka hyöty on pelkästään ulkonäöllinen hyöty, sitä kutsutaan esteettiseksi hoidoksi. Esteettisen hoidon idea on kohentaa potilaan ulkonäköä tämän omasta toiveesta siten, että potilaan terveys ei vahingoitu, mutta toimenpide ei myöskään edistä terveyttä. Yksi suosituimpia esteettisiä hoitoja on esimerkiksi hampaiden valkaisu, joka on nopea ja helppo toimenpide, ja sen voi tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla välineillä. Jopa hampaiden valkaisu banaanilla on mahdollista.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan sellaista toimenpidettä, jonka ideana on vaalentaa potilaan hampaiden sävyä kirkastaen hymyä ja ilmettä. Tämä toimenpide on kaikkein parasta suorittaa hammaslääkäriasemalla alan ammattilaisen osaavissa käsissä, jolloin se on kaikkein turvallisin ja parhaiten tehty.

On kuitenkin mahdollista valkaista hampaat myös kotivalkaisusetillä, mutta niiden kanssa on erittäin tärkeää lukea huolellisesti käyttöohjeet. Hampaiden tulee aina olla moitteettomassa kunnossa ennen valkaisua, jotta lopputulos on paras mahdollinen eikä hampaat vaurioitu valkaisusta.

Hampaiden valkaisu banaanilla – onnistuuko se?

Hampaita voi yrittää vaalentaa myös ihan tavallisilla ruoka-aineilla, kuten erilaisilla hedelmillä ja marjoilla. Monet ruoka-aineet ja hedelmät sisältävät sellaisia ainesosia, joilla on likaa irroittava vaikutus, jonka vuoksi niistä voi olla apua valkoisen hymyn tavoittelussa. Esimerkiksi näillä:

  • Ruokasooda
  • Mansikka
  • Banaani

Ruokasoodalla voidaan yrittää jäljitellä suuhygienistin tekemää soodapuhdistusta. Ruokasoodan käytön kanssa tulee aina olla tarkkana, sillä se on huomattavasti karkeampaa kuin suuhygienistin käyttämä sooda, jolloin se saattaa vaurioittaa kiillettä.

Mansikka sisältää omenahappoa, joka voi vaalentaa hampaiden sävyä, kun kypsää mansikkaa hieroo hampaisiin kahden viikon ajan.

Hampaiden valkaisu banaanilla on mahdollista kotona. Banaanin kuoren sisäpinnalla on paljon hyviä ainesosia, jotka auttavat irroittamaan likaa hampaista. Hiero kuoren sisäosaa hampaita vasten minuutin verran joka päivä kolmen viikon ajan.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu banaanilla on turvallinen ja suosittu tapa valkaista hampaita kotona. Jos haluat ammattimaisen lopputuloksen, varaa aika hammaslääkäriin hampaiden valkaisua varten.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.