Hampaiden valkaisu: aktiivihiili

Nykyään kirkkaan valkoisen ja kauniin hymyn tavoitteleminen ei ole vaikeaa. Valkoisesta hymystä on tullut hetkessä suosittu ilmiö ja siihen tähtäävät hammashoidon toimenpiteet ovat nostattaneet suosiotaan. Nykyään hampaiden valkaisu aktiivihiili prosessilla kotona on suosittua myös ja sen voi tehdä edullisesti.

Hampaiden valkaisu – miten se tehdään vastaanotolla?

Hampaiden valkaisu voi olla paikallaan jos hampaiden pinnoille on kertynyt tummentumia ja värjäymiä nautittujen elintarvikkeiden myötä. On kuitenkin ihan normaalia, että hampaat tummentuvat ajan mittaan, mutta on mahdollista kirkastaa ne taas valkoisiksi. Hampaiden valkaisu tehdään pääasiassa hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemänä, mutta nykyään myös kotivalkaisut ovat suosittuja.

Hammaslääkärin tekemässä valkaisussa käytetään vetyperoksidia, joka oikein käytettynä reagoidessaan hampaiden pinnalla saa lopputulokseksi kirkkaan valkoisen pinnan hampaille. Kotivalkaisussa käytettävät vetyperoksidituotteet eivät ole yhtä voimakkaita kuin ne, joita hammaslääkärit käyttävät toimenpiteissään.

Hampaiden valkaisu aktiivihiili

Luonnonmukainen hampaiden valkaisu on herättänyt paljon kysyntää. Useilla, täysin tavallisilla elintarvikkeilla on mahdollista saada hampaiden pinnalta tummentumat ja värjäymät pois. Tummentumia aiheuttavat usein nämä elintarvikkeet:

  • Kahvi
  • Tee
  • Tupakka
  • Viini
  • Mehut

Aktiivihiilellä saat hankalimmatkin tummentumat pois hampaista oikein käytettynä. Aktiivihiiltä on saatavilla jauheena sekä hammastahnan sekaan valmistettuna. Aktiivihiilen käytössä on otettava huomioon, että sen rakenne on karhea, jolloin se saattaa vaurioittaa hampaiden kiillettä. Hampaiden valkaisu aktiivihiili prosessilla ei siis ole suositeltavaa jatkuvassa käytössä.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on suosittua ja sille on olemassa lukuisia eri tapoja kehittyneen hammaslääketieteen myötä. Hampaiden valkaisu aktiivihiili aineen avulla on hyvä tapa valkaista hampaita kotona, mutta sitä ei tulisi tehdä liian usein. Karhea aktiivihiili voi nimittäin vaurioittaa hampaiden pintaa.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2020 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua