Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden turvallinen valkaisu

Hampaiden valkaisu on erinomainen tapa kirkastaa omaa hymyä ja ilmettä ja nostaa omaa itsetuntoa. Hampaiden turvallinen valkaisu on tärkeää, joten ennen kuin aloitat hampaiden valkaisun, sinun kannattaa miettiä, minkälaisia vaihtoehtoja sinulle on tarjolla hampaiden valkaisun suhteen.

Hampaiden valkaisusta on viime vuosina tullut hyvin yleinen ja suosittu trendi. On olemassa vaalentavia hammastahnoja, valkaisupuikkoja kotivalkaisuun ja jopa vaalentavia liuskoja. Mutta mitä ne oikein sisältävät ja onko hampaiden valkaisu turvallista niiden kanssa? Mainokset usein ylistävät näitä tuotteita, mutta kaikki ei aina ole sitä, miltä näyttää. Yleensä kotivalkaisutuotteet eivät saa aikaan yhtä hyvää lopputulosta kuin hammaslääkärillä.

Hampaiden turvallinen valkaisu kotona

Hammaslääkärit suosittelevat valkaisua aina ennemmin hammaslääkärissä kuin kotona. Parhaan ja tehokkaimman tuloksen saa aina silloin, kun käy hoidossa hammaslääkärillä. Jos kuitenkin haluat kokeilla valkaisua kotona, niin hammaslääkärisi voi suositella sinulle sopivia kotivalkaisutuotteita.

Jos haluat varmistaa hampaiden turvallisen valkaisun, niin kannattaa aina ennemmin suunnata hammaslääkäriin. Hyvä Terveys -nettiartikkelissa nimittäin hammaslääkäri Reetta Suokas kertoo, että hän on nähnyt tapauksia, joissa kotivalkaisu on mennyt pieleen. Hän sanoo, että joissakin tapauksissa kiille on vaurioitunut ja hammaskaulaan on jopa ilmestynyt koloja. Syynä tähän on voinut olla valkaisuaineen valinta, liian pitkä valkaisuaika tai se, että suu ja hampaat eivät ole olleet kunnossa.

Miten hampaiden turvallinen valkaisu hoidetaan hammaslääkärissä?

Ennen kuin hampaat voidaan valkaista, niin ne tulee ensin tarkistaa ja korjata. Hammaslääkärissä hampaiden valkaisuun käytetään neutraalia valkaisuainetta ja ikenet suojataan geelillä. Näin ikenet ja ruokatorvi eivät pääse ärsyyntymään, toisin kuin kotivalkaisussa yleensä käy.

Hampaiden valkaisu on vain esteettinen hoito, joten niitä tekevät yksityisvastaanotot. Hammaslääkäri voi määritellä, kuinka vaaleaksi hampaat voi saada ja mikä on paras hoitomuoto sinulle.

Kun hampaat valkaistaan hammaslääkärin vastaanotolla, niin keinoja valkaisemiseen on monia. Ensimmäisen valkaisun voi tehdä UV-valolla tai diodilaserilla. Näitä hoitoja tehdään eniten, sillä lopputulos on nopea ja hyvin näkyvä.

Toinen vaihtoehto on geelivalkaisu. Hampaiden turvallinen valkaisu onnistuu myös geelivalkaisuna. Se on edullisempi tapa valkaista eikä hoidossa käytetä UV-valoa. Myös valovalkaisu voi olla näppärä tapa kirkastaa hymyä.

Mitä tehdä valkaisun jälkeen?

Miten sitten päätätkin tehdä valkaisun, niin toimenpiteen jälkeen pitää pidättäytyä värjäävistä ruoista ja juomista ainakin parin päivän ajan. Hoidon jälkeen nimittäin hampaat ovat kuin sieniä ja ne imevät kaiken värin. Vältä siis etenkin seuraavia ruokia ja juomia:

  • Punaviini
  • Kahvi
  • Tee
  • Suklaa
  • Salmiakki

Yhteenveto

Hampaiden turvallinen valkaisu onnistuu parhaiten hammaslääkärillä. Hammaslääkäri voi tehdä valkaisun hellävaraisesti vaurioittamatta kiillettä ja hampaita. Jos kuitenkin haluat tehdä valkaisun kotona, niin hammaslääkärisi voi suositella sinulle sopivaa kotihoitoa.

Hampaiden valkaisu onnistuu turvallisesti yksityisvastaanotolla hammaslääkärissä – näin saat parhaan lopputuloksen turvallisesti.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.