Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hampaiden koti valkaisu - miten se tehdään?

Ulkonäön kohentaminen sekä korjaaminen on nykyään yhä helpompaa kehittyneen lääketieteen sekä osaamisen myötä. Ulkonäön korjaaminen on nostattanut suosiotaan ja esteettiset hoidot ovat yhä yleisempiä ja turvallisempia.  Yksi suosituimpia esteettisiä hoitoja on hampaiden valkaisu, joka on nykyään mahdollista myös tehdä kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Hampaiden koti valkaisu onnistuu helposti esimerkiksi valkaisuseteillä.

Miten hampaiden valkaisu tehdään?

Hampaiden valkaisulla tarkoitetaan sellaista esteettistä hoitoa, jonka pyrkimys on saada potilaan hampaiden väri vaalennettua hohtavan kirkkaaksi, kuitenkin pysytellen luonnollisten sävyjen lähellä. Hampaiden valkaisu tehdään oikeaoppisesti hammaslääkäriasemalla ammattilaisen tekemänä, ja toimenpiteessä käytetään pääosin vetyperoksidin vaalentavaa kemiallista reaktiota.

Hampaiden valkaisuun on olemassa muutamia eri tapoja, joista hammaslääkäri osaa valita potilaalleen juuri sopivan keinon. Ennen kyseisen esteettisen hoidon aloittamista on äärimmäisen tärkeää, että hampaat ovat hoidettu kuntoon ja mahdolliset paikat vaihdettu uusiin, jotta valkaisu onnistuu hyvin eikä hampaat vaurioitu toimenpiteestä.

Hampaiden koti valkaisu

Nykyään hampaiden koti valkaisu on myös mahdollista. Se voidaan tehdä kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Tuotteet löytää apteekista, jossa osaava henkilökunta auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

  • Valkaiseva hammastahna
  • Valkaiseva purukumi
  • Kotivalkaisusetit
  • Valkaisuliuskat

Hampaiden koti valkaisu prosessia varten on olemassa useita eri tuotteita, joista on varaa valita itselleen sopiva tuote. Kuitenkin kannattaa aina olla yhteydessä apteekin henkilökuntaan tai kysyä hammaslääkäriltä, mikä tuote olisi juuri sinulle sopivin.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista joka on nykyään mahdollista tehdä myös kotona siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla. Aina ennen valkaisua on syytä hoitaa hampaat moitteettomaan kuntoon, jotta valkaisu onnistuu hyvin ja turvallisesti. Ota yhteyttä hammaslääkäriin jos sinulla on valkaisuun liittyviä kysymyksiä.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.