Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Banaani hampaiden valkaisu - mikä se on?

Ulkonäön kohentamistarkoituksessa tehdyt toimenpiteet ovat nykyään yhä yleistymään päin. Kyseisiä hoitoja kutsutaan esteettisiksi hoidoiksi, sillä niillä pyritään kohentamaan potilaan oman ulkonäön estetiikkaa potilaan omasta toiveesta. Banaani hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista tavoista kohentaa omaa hymyä.

Yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista on hampaisiin kohdistuva hampaiden valkaisu, jossa tavoitteena on vaalentaa hampaiden sävyä luonnollisen valkoiseksi.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on eräänlainen esteettinen hoito, jolla pyritään saamaan potilaan hampaiden väri vaaleammaksi ulkonäön vuoksi. Toimenpide voidaan tehdä joko hammaslääkäriasemalla ammattilaisen toimesta tai kotivalkaisuseteillä, joissa tulee olla erityisen tarkka, jotta lopputulos on hyvä. Kaikkein parasta on tehdä hampaiden valkaisu hammaslääkäriasemalla, jolloin alan ammattilaiset osaavat tehdä valkaisun juuri oikein.

Banaani hampaiden valkaisu – valkeampi hymy kotona

Hampaiden sävyä voi yrittää vaalentaa myös kotikonstein joko apteekista saatavilla valkaisutuotteilla, kuten esimerkiksi valkaisevalla hammastahnalla, liuskoilla tai purukumilla. Kuitenkin on mahdollista valkaista hampaita myös täysin luonnollisilla tavoilla, kuten erilaisilla hedelmillä.

  • Mansikka
  • Banaani
  • Ruokasooda

Hampaiden valkaisu mansikalla on jollain tasolla myös mahdollista, sillä mansikka sisältää omenahappoa, joka vaalentaa tummentumia hampaista. Mansikkaa tulisi hieroa kahden viikon ajan hampaiden pintaan, jotta tulos olisi mahdollinen.

Myöskin banaani hampaiden valkaisu on potentiaalinen hampaiden vaalennusmenetelmä. Banaanin kuori sisältää ainesosia, jotka irroittavat likaa, jonka vuoksi sillä on vaalentavia vaikutuksia hampaisiin. Hiero noin minuutin ajan banaanin kuoren sisäpintaa hampaisiin kolmen viikon ajan.

Ruokasoodalla voi jäljitellä suuhygienistien tekemää soodapuhdistusta. Ruokasoodan voi sekoittaa veteen niin, että siitä saa aikaan tahnan, jolla harjaa hampaat normaalisti. Ruokasooda on karkeaa, joten soodalla ei tulisi pestä hampaita usein.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on mahdollista hammaslääkäriasemien ja kotivalkaisusettien sijaan myös erilaisilla ruoka-aineilla. Tutustu eri valkaisumenetelmiin ja löydä itsellesi sopiva keino valkaista hampaat. Banaani hampaiden valkaisu on helppo tehdä kotona.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.