Aktiivihiili hampaiden valkaisu

Kirkkaampaa ja valkoista hymyä tavoitellessa on hampaiden valkaisu siihen sopiva vaihtoehto. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista sen turvallisuuden ja helppouden vuoksi. Hampaiden valkaisu onnistuu helposti hammaslääkärin vastaanotolla, mutta aktiivihiili hampaiden valkaisu kotona on myös suosittu tapa valkaista hampaat kotikonstein.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, jonka suorittaa hammashoitoalan ammattilainen eli hammaslääkäri tai suuhygienisti. Hampaiden valkaisu tehdään käyttämällä vetyperoksidia, joka kemiallisen reaktion vaikutuksesta vaalentaa hampaiden pintaa huomattavasti. Aineen vaikutusta voidaan korostaa käyttämällä lisänä valoa.

Ennen valkaisun aloittamista on käytävä konsultaatiokäynnillä. Konsultaatiossa suunnitellaan yhdessä toimenpiteen tekevän ammattilaisen kanssa, mikä valkaisutapa sopii juuri sinun hampaillesi ja mihin sävyyn olisi kaikkein parasta valkaista hampaat. Konsultaatiokäynnillä usein myös selviää, jos valkaisua ei ole mahdollista tehdä ollenkaan. Jos hampaiden kiille on pahoin vaurioitunut, ei valkaisua voi tehdä lainkaan.

Aktiivihiili hampaiden valkaisu

Hampaita on mahdollista valkaista myös kotona siihen tarkoitetuilla oikeanlaisilla tuotteilla, jotka löydät apteekista. On kuitenkin mahdollista myös yrittää valkaista hampaita luonnollisilla keinoilla, kuten erilaisilla elintarvikkeilla, esimerkiksi hedelmillä ja marjoilla. Useissa eri elintarvikkeissa on monia ainesosia, jotka yhdessä auttavat poistamaaan tummentumia ja tahroja hampaiden pinnoilta.

  • Banaani
  • Ruokasooda
  • Mansikka
  • Kurkuma
  • Aktiivihiili

Vaikka aktiivihiili onkin mustaa, se on erittäin hyvä tapa tehdä hampaista jälleen kirkkaan valkoiset. Aktiivihiili poistaa tahroja ja tummentumia hampaiden pinnoilta tehokkaasti, mutta se on kuitenkin rakenteeltaan niin karheaa, ettei sitä tulisi hirveästi hangata tai käyttää usein. Aktiivihiili hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista kotikonsteista hampaiden valkaisuun. Sen käyttämisestä kannattaa kuitenkin jutella hammaslääkärin kanssa.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on suosittu tapa luoda uutta ilmettä ulkonäköön. Hampaita voi valkaista usealla eri tavalla, joista jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Jos hammaslääkäri on liian kallis, on mahdollista valkaista hampaita myös kotona siihen tarkoitetuilla tuotteilla tai luonnollisilla aineilla.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2020 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua