Aktiivihiili hampaiden valkaisu

Ulkonäköön kohdistuvat esteettiset hoidot ovat kasvattaneet suosiotaan lääketieteen kehittyessä. Esteettinen hoito on sellainen toimenpide, jossa keskitytään vain ulkonäöllisten tekijöiden muokkaamiseen potilaan oman toiveen mukaisesti. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista esteettisistä hoidoista ja sopii monelle. Aktiivihiili hampaiden valkaisu on suosittu tapa valkaista hampaita kotikonstein.

Mitä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on toimenpide, joka sopii heille jotka haluavat kirkastaa hymyään. Hampaiden valkaisu on turvallinen ja nopea prosessi etenkin silloin, kun se tehdään oikean ammattilaisen vastaanotolla.

Valkaisun tekee hammashoitoalan ammattilainen, eli suuhygienisti tai hammaslääkäri. Pääasiassa valkaisu tehdään käyttämällä vetyperoksidia, joka reagoidessaan kemiallisesti hampaiden pinnalla aiheuttaa vaalentumisen. Vetyperoksidin vaalentavaa vaikutusta voidaan korostaa kirkkaalla valolla. Hammaslääkäriasemalla tehty valkaisu kestää noin 1,5 tuntia ja on kerralla valmis.

Ennen valkaisun aloittamista on käytävä konsultaatiokäynnillä, jossa yhdessä toimenpiteen tekevän hammaslääkärin kanssa selvitetään, onko valkaisu mahdollista tehdä, jos on, niin millä valkaisutavalla. Konsultaatiokäynnillä selvitetään myös se, minkä sävyiseksi hampaat olisi kaikkein parasta vaalentaa, jotta lopputulos säilyisi luonnollisena.

Aktiivihiili hampaiden valkaisu kotioloissa

Hampaita on mahdollista myös valkaista kotona, jos hammaslääkäri pelottaa. Apteekista on saatavilla lukuisia eri tuotteita, jotka soveltuvat kotona valkaisemiseen. Kotivalkaisuun tehdyt tuotteet ovat kuitenkin asteittaiseen valkaisuun, eli tulos ei ole ensimmäisellä kerralla sellainen, jonka tuotteella voi saada.

Myös luonnollinen valkaisu on monelle mieluisa keino. Luonnollisella valkaisulla tarkoitetaan hampaiden valkaisua, joka tapahtuu luonnollisilla aineilla, kuten eri hedelmillä ja marjoilla:

  • Sitruuna
  • Aktiivihiili
  • Mansikka
  • Banaani
  • Kurkuma
  • Ruokasooda

Aktiivihiili hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista tavoista valkaista hampaita kotona. Vaikka aktiivihiili onkin mustaa, se poistaa hampaiden pinnoilta helposti tahrat ja tummentumat, jättäen kauniin vaalean lopputuloksen. Aktiivihiiltä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi kovin usein, sillä sen pinta on karheaa. Se saattaa aiheuttaa kiilteen kulumista.

Yhteenveto

Hampaiden valkaisu on suosittua, turvallista ja helppoa. Valkaista voi joko kotona itse siihen tarkoitetuilla oikeilla tuotteilla tai luonnollisilla aineilla, kuten erilaisilla elintarvikkeilla. Kuitenkin kaikkein parasta on valkaista hampaat hammashoitoalan ammattilaisen tekemänä, hammaslääkäriasemalla.

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2020 HammasOskari Oy
Sopimusehdot
Yhteystiedot
  • Hammaslääkäriasema Oskari, Liesikuja 4 A, 01600, VANTAA
© 2017-2020 HammasOskari Oy Sopimusehdot
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.

Käytämme sivustollamme evästeitä kehittääksemme palveluitamme. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön ja yleiset sopimusehdot. Lue lisää
Jatka selailua