Voit varata ajan turvallisesti nettiajanvarauksella. Ajanvaraustiedot tallentuvat Assisdent -potilastietojärjestelmään (Entteri Oy) suojatun SSL-yhteyden kautta, emmekä tallenna potilastietoja omiin palvelimiin). Voit lukea lisää evästeistä ja tietoturvastamme täältä
Lue lisää

Hammaslääkäri viikonloppuisin - pääseekö hammaslääkäriin tarvittaessa?

Hammaskivut ja yllättävät lohkeamat tai halkeamat saattavat yllättää niin työpäivänä kuin viikonloppunakin – hätätapaukset kun eivät katso aikaa tai paikkaa. Arkena hammaslääkärin päivystykseen saattaa saada ajan melko nopeastikin, usein jopa 24 tunnin sisällä, mutta monet miettivät, että onko hammaslääkäri viikonloppuisin auki ja onko mahdollista päästä hoitoon lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajankohtana viikonloppu hammaslääkäri ei ole kenenkään mieleen, mutta kivusta ei tulisi kärsiä pidempään kuin on pakko.

Hammaskipu voi olla erittäin ikävää ja se vaikuttaa paitsi syömiseen, myös nukkumiseen ja harrastuksiin. Akuutissa tilanteessa hammassärkyyn voi ottaa särkylääkettä, mutta aina sekään ei auta. Päivystykseen kannattaa lähteä, mikäli kärsit esimerkiksi:

  • Irronneesta paikasta
  • Lohjenneesta hampaasta
  • Jomottavasta hammaskivusta
  • Kovasta hampaan vihlonnasta
  • Märkivästä ikenestä
  • Verenvuodosta, joka ei lopu

Hammaslääkäriin pääsee viikonloppuna – soita päivystykseen

Viikonloppuna hammaslääkäri on useimmiten auki, ja aikoja voi varata soittamalla. Mikäli tavallista ajanvarausta ei ole saatavilla, päivystävä hammaslääkäri viikonloppuisin on vain soiton päässä. Yksityiselle saa nettiajanvarauksella usein varata ajan, mutta jos hammassärky on kova eikä voi odottaa ajanvarausta arkipäivään saakka, kannattaa soittaa hammaslääkäriin ja pyytää apua heti.

Päivystävä hammaslääkäri pyrkii saamaan sinut hoidettavaksi mahdollisimman pian, myös lauantaisin ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä.

Sinun ei tarvitse kärsiä hammaskivuista – soita vain hammaslääkärin päivystykseen!

Seuraavat vapaat ajat:
Näytä kaikki ajat
Nettiajanvaraus
HammasOskari
Yhteystiedot
Vastaanottomme sijaitsee myyrmäessä juna-aseman vieressä. Perille pääset kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Alueella on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja.
Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa.
Varaa aika numerosta (09) 5666 733 tai netistä
© 2017-2024 HammasOskari Oy
Soita (09) 5666 733
Katso karttaa
Sulje

Kuinka ajanvaraus sujui?

Kaikki hyvin,
kiitos
En ole varma, auta
minua!

Älä häiritse, en halua nähdä tätä lomaketta enää

Soita minulle: (09) 566 6733

Saimme puhelinnumerosi talteen. Soitamme sinulle pian.